Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Το ΝΒΑ Game Time for Xbox γίνεται "live"

Το ΝΒΑ Game Time for Xbox διατίθεται από τις 29 Οκτωβρίου σε όλες τις χώρες όπου η υπηρεσία του Xbox LIVE είναι ενεργή. Το ΝΒΑ Game Time δίνει τη δυνατότητα στους Gold συνδρομητές να έχουν  πρόσβαση  στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, που ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου, κατευθείαν από την κονσόλα του Xbox.

Ζήστε το ΝΒΑ μέσα από τις καλύτερες στιγμές του πρωταθλήματος και διαβάστε στατιστικά για τους αγαπημένους σας παίκτες και ομάδες. Γίνετε συνδρομητές στο NBA.com League Pass Broadband και δείτε ζωντανά τους αγώνες του πρωταθλήματος σε υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο.  Τώρα ο καναπές σας γίνεται η θέση που πάντα θέλατε στην κερκίδα του ΝΒΑ.

Επιπλέον, χειριστείτε το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τις κινήσεις των χεριών σας, μέσω του Kinect for Xbox 360. Εστιάστε στο γήπεδο αντί στην αναζήτηση του τηλεχειριστηρίου. Πλοηγηθείτε μέσα από τα παιχνίδια, μεταβείτε στην επόμενη φάση, πατήστε play ή pause και rewind όπως ακριβώς στο buzzer beater, και όλα με την κίνηση του χεριού σας

Με την προσθήκη του NBA Game Time, το Xbox μεταφέρει  ζωντανά στην τηλεόραση ζωντανές αναμεταδόσεις αγώνων με έναν εντελώς νέο τρόπο, με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, περισσότερο interaction και social connectivity που βρίσκονται μόνο στο Xbox 360. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.xbox.com.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC