Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

«Μέσα στην πόλη» με τον ΓΕΡΜΑΝΟ

 Με το νέο θέμα: «Μέσα στην πόλη» το νεανικό φεστιβάλ εικόνας & video Shoot_it, υποδέχεται το φθινόπωρο μέσα από την ανανεωμένη σελίδα Facebook του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.


Πρόκειται για τον ετήσιο διαγωνιστικό θεσμό φωτογραφίας & video με τη χρήση κάμερας κινητού, με το οποίο ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ παροτρύνει τους συμμετέχοντες να αναδείξουν το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα.

Εμπνευσμένοι από την εν λόγω ενότητα, οι χρήστες καλούνται να στείλουν φωτογραφία ή /και video έχοντας την ευκαιρία να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αποκλειστικά μέσω της σελίδας ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Facebook, ενώ η κάθε φωτογραφία ή /και video του κάθε χρήστη θα δημοσιεύεται στο προσωπικό προφίλ του. Απίθανα δώρα από το ΓΕΡΜΑΝΟ θα μπορούν να κερδίσουν και όσοι ψηφίζουν για την ανάδειξη των νικητών.Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Shoot_it (www.shootit.gr), καθώς και τη σελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Facebook (www.facebook.com/Germanos).

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC