Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Στα 329 δολάρια το iPad mini

Το νέο iPad μίνι έχει πάχος μόλις 7,2 χιλιοστά, ενώ είναι κατά 50% ελαφρύτερο από το μεγάλο Tablet της Apple. Ζυγίζει, δε, 300 γραμμάρια.

Ο σχεδιασμός του iPad mini προσανατολίζεται τόσο στο «μεγάλο αδελφό», όσο και στο iPhone 5, ενώ χρησιμοποιεί το ίδιο αλουμίνιο για το case.

Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα απογοητευτικά 1.024x768pixels. Κάτι που, ωστόσο, είναι καλό για τους developers, όπως είπε ο Phil Schiller της Apple κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, επειδή όλα τα apps των πρώτων iPads τρέχουν και στη νέα, μικρότερη, έκδοση του Tablet.

Ωστόσο, στην εποχή των οθονών Retina, η μετάβαση σε μια χαμηλότερη ανάλυση δεν αφήνει καλές εντυπώσεις.

Σε άμεση σύγκριση με το Nexus 7 της Google, ο Schiller τόνισε ότι ο έξτρα χώρος για την οθόνη (0,9" περισσότερο) αποτελεί μια τεράστια πρόοδο για τον ανταγωνιστή του Android Tablet.
To iPad mini χρησιμοποιεί το A5 chip, η κάμερα στην πίσω πλευρά του λειτουργεί στα 5MPixels, η FaceTime κάμερα μπροστά λειτουργεί στα 720p.

Το mini υποστηρίζει, επίσης, το LTE, διαθέτει τον Lightning Connector και φυσικά υποστηρίζει το WiFi. Η μπαταρία του επαρκεί για δέκα ώρες. Η έκδοση του Tablet στα 16GB κοστίζει 329 δολάρια- μια τιμή που δεν λέγαμε ότι είναι ανταγωνιστική.

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC