Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Onlinecv.gr

To onlinecv.gr  έχει σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές και τους πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να βρουν εργασία ή μια θέση για πρακτική άσκηση.

Αποτελεί δε δημιούργημα του Χατζηγιαννάκογλου Παύλου, ο οποίος εκπονεί τη διατριβή του στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Όλοι οι φοιτητές, ανεξάρτητα από το αντικείμενο και το επίπεδο σπουδών τους, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το online βιογραφικό τους και να δημοσιεύσουν την αγγελία τους.

Ειδικότερα, στους φοιτητές παιδαγωγικών τμημάτων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων και ειδικής αγωγής, που έχουν και την ανάγκη απόκτησης εξειδικευμένης εργασιακής εμπειρίας ή εκπόνησης ερευνητικής εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και πριν το διορισμό τους, η ιστοσελίδα παρέχει τα κατάλληλα μέσα ώστε να δημιουργήσουν εύκολα και άμεσα την αγγελία τους.

Στους εργοδότες, όπως είπε ο δημιουργός του στο PC NEA, ελπίζει να προσφέρει ένα εργαλείο στην αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων που πληρούν τις εργασιακές τους απαιτήσεις και στους γονείς, μια εύκολη πρόσβαση σε εξειδικευμένους νέους επιστήμονες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών τους.

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC