Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Kωτσόβολος: Νέες Εφαρμογές για Windows Phones

Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, συνεχίζει να καινοτομεί και να είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές παρουσιάζοντας δύο νέες εφαρμογές για συσκευές Windows Phone!


 Σε συνέχεια των εφαρμογών για συσκευές Apple (iPhone, iPad και iPod Touch), που παρουσιάστηκαν με επιτυχία το 2011, τώρα και οι χρήστες κινητών τηλεφώνων Windows Phone μπορούν να αναζητήσουν εύκολα, ανά πάσα στιγμή, παντού και χωρίς τον υπολογιστή τους τα χιλιάδες προϊόντα των καταστημάτων Κωτσόβολος και του ηλεκτρονικού καταστήματος Electro World.

Μέσα από τις εύχρηστες αυτές εφαρμογές, οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις κατηγορίες συσκευών, να ενημερωθούν για τις τιμές και να δουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά καθώς και τα αξεσουάρ με τα οποία μπορούν να συνοδευτούν. Με την άνεση και ευκολία του κινητού τηλεφώνου, η αναζήτηση προϊόντος που ενδιαφέρει τον κάθε χρήστη γίνεται μια ιδιαίτερα απλή και γρήγορη διαδικασία.

Επιπλέον η εφαρμογή για την αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει στοιχεία διαθεσιμότητας των προϊόντων στα καταστήματα, ώστε στη συνέχεια οι καταναλωτές να μπορούν να τηλεφωνήσουν ή να περάσουν από το κοντινότερο κατάστημα και να «δεσμεύσουν» το προϊόν που τους ενδιαφέρει.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να φτάσει κανείς στα καταστήματα είναι η λειτουργία «store locator» με την οποία οι καταναλωτές μπορούν να εντοπίσουν τα κοντινά τους καταστήματα και να τα βρουν εύκολα στο χάρτη!

 Η εφαρμογή για το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας στην Ελλάδα, ElectroWorld.gr, θα φέρει τους καταναλωτές ακόμη πιο  κοντά στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μέσω των κινητών τηλεφώνων Windows Phone, οι λάτρεις τις τεχνολογίας θα μπορούν να «παίζουν στα δάχτυλα» τις καλύτερες συσκευές στις καλύτερες τιμές.

Έτσι οι πελάτες του electroworld.gr, όπως πάντα, κρατούν τον έλεγχο της αναζήτησης τώρα και από το windows κινητό τους.

Οι νέες εφαρμογές, την ανάπτυξη των οποίων ανέλαβε για την Κωτσόβολος η Mobartia (www.mobartia.com), είναι ήδη διαθέσιμες στο Microsoft Windows Marketplace, και θα τις βρείτε είτε με μια απλή αναζήτηση με τα keywords  «kotsovolos» και «electro world». Μέσα από το Apple iTunes οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν τις εφαρμογές στις παρακάτω διευθύνσεις.

Για την εφαρμογή των καταστημάτων Κωτσόβολος: http://www.windowsphone.com/en-US/apps/b4651058-0754-4df4-bdcb-554af9e02435

Για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού καταστήματος Electro World: http://www.windowsphone.com/en-US/apps/1fb02b02-4e49-4ec3-8b24-49448bef8e70
Στα άμεσα πλάνα της εταιρείας είναι και η διάθεση της εφαρμογής για τις συσκευές με λειτουργικά συστήματα android.

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων εφαρμογών της Κωτσόβολος, ο κ. Φιλήμων Ρούκας, e-Commerce, Commercial Manager της Dixons South East Europe, δήλωσε: «Προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε κοντά στους καταναλωτές μας και να κάνουμε την εμπειρία τους με την αλυσίδα Κωτσόβολος όσο το δυνατόν καλύτερη.

Αναγνωρίζοντας ότι το Mobile Marketing είναι εδώ για να μείνει, προχωρήσαμε στη δημιουργία δύο νέων εφαρμογών για να καλύψουμε τις ανάγκες των χρηστών κινητών τηλεφώνων Windows Phone. Οι εφαρμογές αυτές είναι απλές και εύκολες στη χρήση και ο σκοπός τους είναι να διευκολύνουν την επαφή των καταναλωτών με τα καταστήματα Κωτσόβολος και το ηλεκτρονικό κατάστημα Electro World μέσα από την καινοτομία που προσφέρουν. Με αυτό τον τρόπο κάνουμε πράξη την υπόσχεση της Κωτσόβολος να είναι πάντα δίπλα στους καταναλωτές της.»


Από πλευράς Mobartia ο κος Γιώργος Λυγεράκης συν-ιδρυτής της εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η εταιρεία Κωτσόβολος / Dixons South East Europe εμπιστεύεται ξανά την Mobartia για τη σημαντική αυτή εφαρμογή, η οποία είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο mobile marketing. Θεωρούμε ότι με την εμπειρία μας στον χώρο του Mobile, το αποτέλεσμα μας δικαιώνει καθώς παρουσιάσαμε μια εξαιρετικά γρήγορη εφαρμογή για τον τεράστιο όγκο πληροφοριών στις οποίες ανατρέχει».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC