Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η hellas online τιμά τους πρωταθλητές του Eλληνικού Τζούντο

H hellas online, η ελληνική εταιρία παροχής ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών, τίμησε τους Έλληνες πρωταθλητές του τζούντο που διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο του Ηλία Ηλιάδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η hellas online, ως υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, συμμετείχε στη χθεσινή εκδήλωση της ομοσπονδίας που βράβευσε τους διακριθέντες τζουντόκα στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Ο κ. Αντώνης Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κατά την απονομή βράβευσης στην Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (2η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και 3η στο Παγκόσμιο του 2010), τόνισε: «τιμούμε τους αθλητές που με σκληρή προσπάθεια και αφοσίωση κατάφεραν να κερδίσουν, κάνοντας όλους τους Έλληνες περήφανους. Η hellas online επέλεξε να στηρίξει το ελληνικό τζούντο, καθώς οι αξίες και η φιλοσοφία του αθλήματος σε συνδυασμό με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από την ομοσπονδία, ταιριάζουν με τις αξίες και την πορεία της εταιρείας μας. Και θα συνεχίσουμε.»
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC