Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

H PROFILE συμμετέχει στο 5ο “Finance Summit” στη Γενεύη

Η PROFILE, κορυφαία εταιρεία στον τομέα του χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει με περίπτερο και ειδική παρουσίαση στις εργασίες του 5ου Finance Summit στη Γενεύη, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ξενοδοχείο Kempinski.


Η PROFILE ενισχύει την τοπικής της παρουσία μέσω της θυγατρική της εταιρείας στη Γενεύη, με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων του χρηματοοικονομικού κλάδου της χώρας.

Το Finance Summit, απευθυνόμενο στην τραπεζική αγορά της Ελβετίας, παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις στο χώρο τόσο με λύσεις εταιρειών πληροφορικής όσο και με θεματολογία ανταποκρινόμενη στις μελλοντικές απαιτήσεις των επαγγελματιών του κλάδου. Εφέτος, θα παρουσιαστούν θέματα που έχουν επιλέξει, μέσω ψηφοφορίας, οι συμμετέχοντες.

Η παρουσίαση της PROFILE με τίτλο “How can mobile applications add real value in Wealth Management and not be just a trend?”, επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα του συνεδρίου, καθώς έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από τους επισκέπτες. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 και 16.30 στην αίθουσα Salon Mont-Blanc.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η PROFILE θα παρουσιάσει, στο περίπτερο αριθμός 6, τις νέες λειτουργικότητες του συστήματος IMSplus και ιδιαίτερα το υποσύστημα Mobility.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να πληροφορηθούν πώς η χρήση των συγκεκριμένων εργαλείων εξασφαλίζει πραγματικά δια-δραστική εμπειρία για τον Relationship Manager και τον Επενδυτή, δημιουργώντας αμεσότερη και ποιοτικότερη σχέση η οποία ενισχύει την προσπάθεια των πωλήσεων και της διατήρησης πελατών του οργανισμού.

Το IMSplus, η κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων, προσφέρει σημαντικό εύρος εργαλείων στους επαγγελματίες του χώρου στους τομείς του Private Banking και Wealth Management του Asset και Fund Management, και του Custody. Επίσης, θα παρουσιαστεί η τραπεζική πλατφόρμα, FMS, καλύπτοντας τους τομείς Core Banking, Islamic Banking  και Leasing.

Οι λύσεις της PROFILE έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την παροχή επιχειρησιακής ευελιξίας, και την ολοκληρωμένη υποστήριξη αυτοματισμού εργασιών. Ταυτόχρονα, προσφέρουν τη δυνατότητα παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τον πελάτη, διατηρώντας χαμηλά το κόστος αλλά και τους κινδύνους λειτουργίας.

Οι πλατφόρμες IMSplus και FMS προσφέρουν πλήρη κάλυψη των αναγκών του Private Banking και Wealth Management στην Ελβετική αγορά, με ανταγωνιστικές λειτουργικές και τεχνολογικές προδιαγραφές.

Για την PROFILE: Η PROFILE Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στο χρηματοοικονομικό και ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, με γραφεία σε Αθήνα, Γενεύη, Λευκωσία, Λονδίνο και Ντουμπάι, καθώς και με συνεργασίες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή-Ασία και Βόρεια Αφρική. H PROFILE καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών σε χρηματοοικονομικές (Financial Solutions) και επιχειρησιακές (Business Solutions) λύσεις λογισμικού τόσο μέσω των ιδίων συστημάτων που αναπτύσσει όσο και μέσω διεθνών συνεργασιών. Δια-δικτυακός τόπος: www.profile.gr

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC