Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Επιχειρηματική Ευφυΐα και Διαχείριση Λειτουργιών από την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ε.Π.Ε.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ε.Π.Ε. γνωστή για τον σχεδιασμό και εφαρμογή έργων πληροφορικής, με ειδίκευση σε πολύπλοκα έργα επόπτευσης, (VCA) και πληροφορικής ενσωματώνει βασικές λειτουργίες της OV σε μία λύση, δίνοντας την δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης στην ασφάλεια του αεροδρομίου και διαχείριση των λειτουργιών στα καταστήματα και στις πύλες του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών.

Με στόχο να βελτιωθεί η συνολική εμπειρία των επιβατών του αερολιμένα, το σύστημα του AIA, εφαρμόζοντας το Event Counting Suite της ObjectVideo σε συνδυασμό με το λογισμικό «επιχειρηματικής ευφυΐας» της «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ε.Π.Ε.», παρέχει πληροφορίες σχετικά με το χρόνο διέλευσης των εισερχόμενων οχημάτων στο χώρο του παρκινγκ, το μήκος της ουράς, το δυναμικό χρόνο αναμονής επιβατών, τον αριθμό επιβατών στην περιοχή των πυλών και στην περιοχή των καταστημάτων.

Τα τμήματα Information Technology & Telecommunications Business Unit (IT&T) του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών χρησιμοποιούν πλέον analytics με δεδομένα πραγματικού χρόνου με το Dynamic reporting tool της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ για λήψη αποφάσεων και για λόγους διαχείρισης επιχειρηματικής ευφυΐας. Για παράδειγμα χρήση της εφαρμογής time-to-gate και άλλων εφαρμογών ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία των επιβατών και να αυξηθούν τα έσοδα από πωλήσεις στα καταστήματα λιανικής.

“Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, επωφελείται από μία αξιόπιστη λύση υποδομής καμερών, ώστε να κάνει ακριβή εκτίμηση, σε πραγματικό χρόνο, για τον αριθμό των ατόμων και των οχημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές, με αποτέλεσμα να προσφέρει μία άνετη εμπειρία ταξιδιού και αγορών, για τους επιβάτες και τους επισκέπτες του αερολιμένα,” δήλωσε το τμήμα διαχείρισης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ακρίβεια που έχουμε επιτύχει χρησιμοποιώντας την τεχνολογία OV σε συνδυασμό με τον δικό μας αλγόριθμο. Η κύρια επιτυχία μας να είναι η υψηλή ακρίβεια που παίρνουμε από τον δυναμικό χρόνο αναμονής της ουράς. Τη δεδομένη στιγμή, αυτός φαίνεται να είναι ο καλύτερος – παγκοσμίως – τρόπος υπολογισμού του χρόνου αναμονής σε ουρά,” δήλωσε ο Τάσος Μουτζούρης, γενικός διευθυντής της «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ε.Π.Ε.».

“Δεδομένης της πολύ μεγάλης εμπειρίας της ObjectVideo σε περιβάλλοντα αεροδρομίων, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοποριακή λύση στον ΑΙΑ. Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ε.Π.Ε. έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, φέρνοντας το VCA πέρα από το θέμα της ασφάλειας και σχεδιάζοντας μία λύση, η οποία επιφέρει αύξηση των εσόδων και της κερδοφορίας, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της διαχείρισης του ΑΙΑ.” Δήλωσε ο πρόεδρος της Object Video Warren Brown.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC