Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

“Καινοτόμες Λύσεις Πληροφορικής για τον Ιατρικό - Εργαστηριακό Τομέα”

Η DATAMED Α.Ε. (www.datamed.gr), η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και υλοποίησης Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων στο χώρο της Υγείας και των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα και Κύπρο, σε συνεργασία με την TECHNIDATA (technidata-web.com), κορυφαία εταιρεία στο χώρο της Μηχανογράφησης Εργαστηρίων διεθνώς, διοργανώνουν δύο ημερίδες (24/09/2012 στην Κύπρο και 25/09/2012 – 13.00 στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο RADISSON BLU PARK HOTEL) με θέμα  “Καινοτόμες Λύσεις Πληροφορικής για τον Ιατρικό - Εργαστηριακό Τομέα”.


Στις εκδηλώσεις αυτές θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα μηχανογράφησης βιοπαθολογικών εργαστηρίων (LIS – Laboratory Information System) που προωθεί στην ελληνική αγορά η DATAMED, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις μηχανογράφησης μικροβιολογικών εργαστηρίων, ιστοπαθολογικών – κυτταρολογικών εργαστηρίων, εργαστηρίων  γενετικής, βιοτραπεζών (Biobanks).

Επίσης, θα παρουσιαστούν ειδικές λύσεις για διαχείριση πολλαπλών εγκαταστάσεων (multi sites), διαχείριση εγγράφων εργαστηρίων, ηλεκτρονικού φακέλου ασθενούς με χρήση τεχνολογίας cloud computing και λύσεις μηχανογράφησης για τη διαπίστευση των Κλινικών Εργαστηρίων, βάσει του προτύπου ISO 15189.

Οι λύσεις της Technidata που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η Datamed στην Ελλάδα και Κύπρο έχουν υλοποιηθεί σε περισσότερες από 750 εγκαταστάσεις σε 30 και πλέον χώρες, σε αυτές υπάρχει διασύνδεση με 20.000 περίπου αναλυτικά όργανα, εξυπηρετούν περισσότερους από 20.000 χρήστες ημερησίως, επεξεργάζονται 150.000 δείγματα και διαχειρίζονται 3.000.000 αποτελέσματα ημερησίως.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.gr
don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permissionΔεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC