Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Sony Personal 3D Viewer: καθηλωτικά παιχνίδια και ταινίες

Το ολοκαίνουργιο Personal 3D Viewer από Sony είναι μία ελαφριά και άνετη οθόνη κεφαλής, υψηλής ανάλυσης, με προβολή 2D και 3D και εικονικό ήχο surround 5,1 καναλιών.
Είναι ιδανικό για ταινίες και παιχνίδια, με τις δυο οθόνες OLED που προβάλουν έντονες και ευκρινείς εικόνες (χωρίς καθόλου cross-talk - παρεμβολή μίας εικόνας πάνω σε μία άλλη) που θα σας καθηλώσουν σε μία πραγματικά προσωπική εμπειρία.

Καθαρή, ομαλή, κινηματογραφική προβολή 3D

Το Personal 3D Viewer είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες OLED, οι οποίες αναπαράγουν βαθιά, ζωντανά χρώματα με έντονη αντίθεση και χωρίς θόλωμα. Με τη γωνία προβολής 45°, θα νιώθετε εντελώς απορροφημένοι σε μια κινηματογραφική εμπειρία ευρείας οθόνης.

Το HMZ-T2 έχει επίσης δυο αφαιρούμενα και ρυθμιζόμενα προστατευτικά για το εξωτερικό φως, ώστε να έχετε μεγαλύτερη απομόνωση και απόλυτη προσήλωση. Αυτά τα ευέλικτα προστατευτικά εφαρμόζουν στο Personal 3D Viewer και δεν εμποδίζουν καθόλου την άνεσή σας ή το σχεδιασμό της συσκευής.

Τελειότητα  στη θέαση
Το Personal 3D Viewer είναι κατασκευασμένο, τόσο για τους λάτρεις του κινηματογράφου, όσο και για τους φανατικούς gamers. Η λειτουργία 24p True Cinema προβάλει τις ταινίες ακριβώς, όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης για τη μεγάλη οθόνη, σε 24 καρέ το δευτερόλεπτο. Εάν είστε δυνατός gamer, επιλέξτε τη λειτουργία Clear για ομαλές σκηνές γρήγορης δράσης. Ό,τι και αν επιλέξετε, η ρύθμιση Auto Colour Temperature μειώνει, σταδιακά, την ένταση του τόνου της εικόνας από μπλε σε κόκκινες αποχρώσεις, ώστε να μπορείτε να παίζετε για περισσότερη ώρα χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας.

Βυθιστείτε  σε έναν κόσμο με ήχο surround 5,1 καναλιών

Το Personal 3D Viewer, με μία σειρά από επιλογές ήχου, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Virtualphones™ για τη δημιουργία ενός πεδίου φυσικού ήχου 360?, όπως όταν ακούτε ρεαλιστικό ήχο surround 5,1 καναλιών. Η ενσωματωμένη τεχνολογία Harmonic Equalizer αποκαθιστά τις απώλειες συμπιεσμένου ήχου σε ψηφιακή μορφή WAV, για πληρέστερο και ευρύτερο ήχο.

Πιο ελαφρύ και προσαρμόσιμο για απόλυτη άνεση

Με βάρος μόλις 330 γρ., το Personal 3D Viewer είναι 20% πιο ελαφρύ από τα προηγούμενα μοντέλα και έχει μεγαλύτερες επιλογές, για να το φοράτε με άνεση. Έχει πολύ καλά ρυθμιζόμενη υποστήριξη για το κεφάλι και το μέτωπο για ασφαλή και άνετη χρήση, με φακούς οθόνης με καθορισμό θέσης, για χαλαρή και ευκρινή τρισδιάστατη προβολή. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά κεφαλής ή inner-ear ακουστικά για να απολαύσετε τον απόλυτο ήχο surround.

«Όλα τα χαρακτηριστικά του Personal 3D Viewer HMZ-T2 σχεδιάστηκαν για την άνεση και την απόλυτη προσήλωσή σας, έτσι, όσο βλέπετε μία ταινία ή παίζετε ένα παιχνίδι, θα είστε απόλυτα απορροφημένοι στην εντυπωσιακή δράση και θα ξεχάσετε ότι το φοράτε», δηλώνει ο Naoto Yoshioka, Home Audio Video Senior Product Manager στη Sony Europe.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο και καταπληκτικό να ακούγεται είναι μούφα συσκευή και δεν αξίζει τα λεφτά της. 1ον αν φοράτε γυαλιά μυωπίας δεν εφάπτεται σωστά στο κεφάλι, 2ον τα ακουστικά είναι πολύ φτηνής κατασκευής, 3ον τα λουράκια που δένουν το κεφάλι σπάνε με το παραμικρό, 4ον πολύ δύσκολο να εστίασης σε σημείο αλληθωρισμού. Το συγκεκριμένο προϊόν το είχα στην κατοχή μου για μία ώρα.

 
SYNC ME @ SYNC