Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Oθόνες με καινοτομίες από την Philips

Η MMD, η εταιρία που διαθέτει τις οθόνες Η/Υ Philips, θα παρουσιάσει αποκλειστικές καινοτομίες στην IFA 2012, την ετήσια έκθεση τεχνολογίας και καταναλωτικών προϊόντων που πραγματοποιείται από τις 31/8 μέχρι τις 5/9 στο Βερολίνο της Γερμανίας.


Στα highlights περιλαμβάνονται η οθόνη UltraWide21:9, η πρώτη οθόνη στον κόσμο με format μεγαλύτερο από 29”, η οθόνη ‘Gioco’- η μοναδική Αmbiglow οθόνη για συναρπαστικό 3D gaming, η οθόνη IPS με την τεχνολογία Smart MHL που συνδέεται και «καθρεφτίζει» την οθόνη ενός Android smart phone και τέλος, την οθόνη 27” high resolution PLS.

Επιπλέον, η MMD θα παρουσιάσει τη νέα 3D οθόνη που δεν χρειάζεται τα ειδικά γυαλιά (glass-free).      

Μία σειρά από καινοτόμα  προϊόντα και τεχνολογίες
Η Philips φέτος παρουσιάζει στους επισκέπτες της IFA την πρώτη οθόνη στον κόσμο UltraWide 21:9 display με Multiview. Η μεγάλη οθόνη των 29 ιντσών με  ultra-high ανάλυση με τεχνολογία 2560x1080 AH-IPS, εντυπωσιάζει για τις κρυστάλλινες εικόνες και τα πλούσια χρώματα που προσφέρει.

Το Multiview αυξάνει την παραγωγικότητα του χρήστη καθώς διαθέτει δύο ενεργές οθόνες και δύο ενεργές πηγές. Οι επιλογές όπως το super speed USB 3.0 hub και τα stereo ηχεία κάνουν την εργασία ή το παιχνίδι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία!

Η IFA 2012 είναι το πιο κατάλληλο μέρος για την παρουσίαση της πρώτης Ambiglow 3D οθόνης στον κόσμο. Το νέο μοντέλο GIOCO της Philips με την εντυπωσιακή οθόνη των 27 ιντσών υπόσχεται να προσφέρει την πιο έντονη gaming εμπειρία.

Αυτή η εντυπωσιακά στενή οθόνη συνδυάζει zero-flicker 3D θέαση και διαθέτει την τεχνολογία Ambiglow. Με την τεχνολογία Ambiglow της Philips, φωτίζεται ο πλαϊνός τοίχος της οθόνης με έναν χρωματικό συνδυασμό που προκύπτει από την εικόνα που προβάλλεται η οθόνη. Έτσι «μεγαλώνει» η διάσταση της οθόνης και ο χρήστης απολαμβάνει μια πραγματικά συναρπαστική 3D εμπειρία. 

Ακόμα, η Philips παρουσιάζει φέτος μια οθόνη IPS 23” IPS με Smart MHL που, χάρη στην τελευταία mobile High Definition τεχνολογία, επιτρέπει στους χρήστες να δουν φωτογραφίες και HD videos ή να παίξουν παιχνίδια κατευθείαν από το Android smart phone τους καθώς φροντίζουν την τηλεφωνική τους συσκευή. 

 Η Philips θα παρουσιάσει ακόμα την επαγγελματική οθόνη 27” PLS με απόλυτα καθαρές εικόνες και ultra-high ανάλυση 2560x1440. Η οθόνη διαθέτει πληθώρα εργαλείων που ενισχύουν την παραγωγικότητα.

 Συγκεκριμένα, με την τεχνολογία Multiview ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί και να δει ταυτόχρονα από δύο πηγές, καθώς η ενσωματωμένη  2 megapixel webcam επιτρέπει την επικοινωνία χωρίς περιορισμούς. Με το super speed USB 3.0 hub εξοικονομείται χρόνος στην μεταφορά δεδομένων ενώ φορτίζεται το κινητό τηλέφωνο. Ακόμα, με τη λειτουργία PowerSensor της Philips μειώνονται τα κόστη ενέργειας. 

 Και κλείνοντας, η Philips θα αποκαλύψει την glass free 3D οθόνη, με την οποία οι θεατές μπορούν να ζήσουν την εμπειρία full 3D χωρίς τη χρήση των ειδικών γυαλιών. Η τεχνολογία Autostereoscopic 3D φέρνει την πραγματική διάσταση 3D στο σαλόνι του σπιτιού και στην αίθουσα συσκέψεων στο γραφείο.

 Αυτή η οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τους fans των γραφικών, όσο και από τους επαγγελματίες που εργάζονται με προγράμματα CAD, π.χ. σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. Η IPS οθόνη διαθέτει full HD widescreen ανάλυση με ζωντανά χρώματα και flicker-free εικόνες που αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης.

Όλα τα παραπάνω νέα προϊόντα της Philips παρουσιάζονται στην έκθεση IFA 2012 από την MMD και φιλοξενούνται στο περίπτερο της Philips στο Hall 22. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις νέες οθόνες της Philips. Η MMD προγραμματίζει να λανσάρει σύντομα τα νέα μοντέλα στις περισσότερες Ευρωπαϊκές αγορές.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC