Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Σπουδές Πληροφορικής στην Ελλάδα από το Mediterranean College

Σε συνεργασία με το κορυφαίο κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, το School of Computing του Mediterranean College σου προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, υψηλών προδιαγραφών, στα πιο περιζήτητα επιστημονικά πεδία.


Αν αναζητάς επαγγελματική καταξίωση, το Mediterranean College σου προσφέρει τις καλύτερες επιλογές στον χώρο της Πληροφορικής και των Δικτύων.

Τα προγράμματα που παρέχει η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College και οδηγούν στην απόκτηση Bachelor είναι:

• BSc (Hons) Νetworks and Security (Δίκτυα Η/Υ)

• BSc (Hons) Computer Science (Πληροφορική)

Επιπλέον, οι απόφοιτοι του School of Computing που θέλουν να διευρύνουν την ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εξέλιξη, μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση Master στο Mediterranean College, με σπουδές εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το προσφερόμενο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College, που οδηγεί στην  απόκτηση Master είναι :

• MSc Advanced Computer Networks

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο του προγράμματος έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους εργοδότες και τη βιομηχανία του χώρου, έτσι ώστε να υποστηρίζει δυναμικά την καριέρα των αποφοίτων.

Ακόμη η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες CISCO στην Ελλάδα, προσφέροντας το CISCO Networking Academy Program (CNAP), παρέχει πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης με διεθνή αναγνώριση, στις εξής κατευθύνσεις:

• CISCO IT Essentials
• CISCO - CCNA Exploration

Mediterranean College. The Power of Knowledge! Info: Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 547 708, Βαλαωρίτου 9 – τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC