Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Ανακοινώθηκε η συνεργασία ACE-Hellas και fischer Hellas

Η ACE-Hellas, μία από τις πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας με την fischer, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στα συστήματα στερέωσης (χημικά και μηχανικά αγκύρια για ανάληψη φορτίων σε όλα τα δομικά υλικά και προσθήκη αναμονών σε υφιστάμενες διατομές σκυροδέματος, συστήματα στερέωσης Η/Μ εγκαταστάσεων, χημικά οικοδομών και θερμοπρόσοψης, βάσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, κλπ.).

Η συνεργασία των δύο εταιρειών, μέσω της ενσωμάτωσης των προγραμμάτων υπολογισμού αγκυρίων (Compufix 8.4) και αναμονών οπλισμού χάλυβα (Rebarfix) της fischer στο πρόγραμμα στατικής και δυναμικής ανάλυσης SCADA Pro της ACE-Hellas, έρχεται να καλύψει με αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για λύσεις σε καθημερινά προβλήματα των μηχανικών σχετικά με τη διαστασιολόγηση των αγκυρίων που απαιτούνται για την ανάληψη φορτίων σε δομικά έργα καθώς και την τοποθέτηση αναμονών οπλισμού σκυροδέματος σε υφιστάμενα κτίρια.

Οι χρήστες του SCADA Pro θα μπορούν πλέον να εκμεταλλευτούν τα σημαντικά αυτά οφέλη τα οποία θα ενσωματώνονται στη νέα έκδοση του προγράμματος εντελώς δωρεάν. Παράλληλα οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν από κοινού σεμινάρια επιμόρφωσης των μηχανικών σε θέματα τεχνικής νομοθεσίας (ευρωκώδικες, ΚΑΝΕΠΕ, κλπ.) με παράλληλες παρουσιάσεις των προγραμμάτων SCADA Pro καθώς και των συστημάτων στερέωσης – αγκυρίων της fischer. 

Ο όμιλος fischer (www.fischer.gr) διαθέτει 30 θυγατρικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, με εργοστάσια παραγωγής σε Γερμανία (Altheim, Tumlingen, Horb, Emmendingen, Denzlingen), Αργεντινή, Βραζιλία, Κίνα, Ιταλία, Τσεχία και ΗΠΑ,  ενώ εξάγει τα προϊόντα στερέωσης που κατασκευάζει σε περισσότερες από 100 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ACE-Hellas και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.ace-hellas.gr.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC