Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Εξελιγμένο και εύχρηστο το νέο website ταχυμεταφορών της ACS

Ενσωματώνοντας τεχνολογίες αιχμής, η ACS παρουσιάζει τον ανανεωμένο δικτυακό της τόπο www.acscourier.gr, προσφέροντας στους επισκέπτες και τους εγγεγραμμένους χρήστες του αμφίδρομη και προσωποποιημένη επικοινωνία. Η νέα ιστοσελίδα της ACS αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς αποτελεί την πλέον διαδραστική επικοινωνία με τον πελάτη.


Οι επισκέπτες του www.acscourier.gr μπορούν πλέον να ενημερώνονται για τις Υπηρεσίες και τα Νέα της ACS, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε εύχρηστες εφαρμογές: Αναζήτηση Αποστολών με αριθμό αποστολής ή σημείωμα απόντος παραλήπτη, παρακολουθώντας αναλυτικά την πορεία της αποστολής, Αναζήτηση Καταστημάτων, με δυνατότητα εύρεσης του πλησιέστερου καταστήματος ACS και με οδηγίες πρόσβασης σε αυτό και Υπολογισμός του Κόστους και Χρόνου Παράδοσης των Αποστολών.

Σε ό,τι αφορά τους εγγεγραμμένους χρήστες, μέσω του ασφαλούς και εξελιγμένου περιβάλλοντος My ACS, έχουν πρόσβαση σε εξελιγμένα εργαλεία, όπως διαδραστικές εφαρμογές και λύσεις, μεταξύ των οποίων η ηλεκτρονική διαχείριση αποστολών “ACS Web Connect”, Σύνθετη Αναζήτηση Αποστολών με αυτοματοποιημένη ενημέρωση, Δυναμικός υπολογισμός Κόστους και Χρόνου Παράδοσης ξεχωριστά για κάθε πελάτη σε real time ενημέρωση, Ισοζύγιο, Καρτέλα Πελάτη και Ανάλυση Τιμολογίων.

Παράλληλα, το My ACS παρέχει στους εταιρικούς πελάτες εφαρμογές για τη Διαχείριση Χρηστών με δυνατότητα ελέγχου τόσο των κωδικών πρόσβασης, όσο και των χρηστών που επιτρέπεται να παρακολουθούν ηλεκτρονικά το λογαριασμό My ACS της εταιρείας τους.

Επίσης, για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του δικτυακού τόπου που συνδέονται από κινητό τηλέφωνο, υπάρχει αυτόματη δρομολόγηση στην ειδική έκδοση για κινητά τηλέφωνα (www.acscourier.net/el/web/mobile), έτσι ώστε η αναζήτηση των αποστολών και γενικότερα η πλοήγηση να είναι ταχύτερη και φιλικότερη στο χρήστη.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC