Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Η MTN Nigeria χρησιμοποιεί την πλατφόρμα SSR 8020 της Ericsson

Η MTN Nigeria, ο μεγαλύτερος πάροχος της Αφρικής, ενισχύει τις υπηρεσίες του για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών και των αυξανόμενων αναγκών τους σχετικά με την κίνηση των δεδομένων, μέσω της ανάπτυξης της τεχνολογίας του τελευταίου πακέτου ασύρματων δικτύων της Ericsson.
Η πλατφόρμα Smart Services Router (SSR) 8020 επιτρέπει στους παρόχους να εισάγουν νέες, ‘έξυπνες’ λειτουργίες και δυνατότητες για να βελτιώσουν την εμπειρία mobile broadband στους τελικούς χρήστες.

Με περισσότερες από 120 εκατομμύρια συνδρομές κινητής τηλεφωνίας συνολικά, η Νιγηρία είναι η μεγαλύτερη και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές τηλεπικοινωνιών στην Αφρική.

Η αύξηση της κίνησης δεδομένων στη Νιγηρία έφτασε το 100% το προηγούμενο έτος, ενώ η ζήτηση για mobile broadband δεν σημειώνει μείωση, καθώς οι υπηρεσίες internet γίνονται απαραίτητες με αυξανόμενο ρυθμό στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Η MTN φιλοξενεί πάνω από 42 εκατ. απ’ αυτούς τους συνδρομητές και η εταιρία πάντα φρόντιζε όχι μόνο να καλύψει αλλά να υπερβεί τις απαιτήσεις των συνδρομητών της  βελτιώνοντας την ποιότητα της υπηρεσίας μέσα από μια αρκετά επιθετική στρατηγική ανάπτυξης και βελτιστοποίησης δικτύου.

Η SSR έχει backplane capacity πάνω από 16Tbps, με υψηλές δυνατότητες σηματοδότησης, εύχρηστο administrative interface και εξελιγμένες δυνατότητες διαθεσιμότητας και ευελιξίας. Το router θα υποστηρίζει τα πρόσφατα 2G και 3G και τα Wi-Fi δίκτυα της MTN Nigeria, ενώ επίσης θα υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις για το LTE.

Η δυνατότητα αυτή, να υποστηρίζει όλους τους διαφορετικούς τύπους των δικτύων πρόσβασης, θα επιφέρει σημαντικά κέρδη κόστους για τους παρόχους, καθώς λιγότεροι κόμβοι με υψηλή επεκτασιμότητα μπορούν να χειριστούν αποτελεσματικά την ανάπτυξη της ευρωζωνικότητας του δικτύου.

Η εφαρμογή EPG (Evolved Packet Gateway) έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει 2G, 3G, 4G και την ταχεία ανάπτυξη της ζήτησης για υπηρεσίες IP δεδομένων. Επιπλέον, η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την ανάπτυξη λύσης ‘End-to-End Quality of Service’ με σκοπό να προσφέρει περισσότερα καινοτόμα mobile broadband προϊόντα.

Η Lynda Saint-Nwafor, CTO της MTN Nigeria, δήλωσε: «Η ανάπτυξη της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα κάνει το δίκτυο μας πιο αποδοτικό και επεκτάσιμο για την ανταπόκριση των συνεχών απαιτήσεων για τα δεδομένα των συνδρομητών μας».

Ο Lars Lindén, Πρόεδρος της Ericsson Sub-Saharan Africa, δήλωσε: «Η ευελιξία και η χωρητικότητα της πλατφόρμας SSR θα επιτρέψει στην MTN Nigeria να εισάγει πιο νέες και έξυπνες λειτουργίες και δυνατότητες που θα βελτιώσουν τη mobile broadband εμπειρία των τελικών χρηστών». Αυτό περιλαμβάνει δυνατότητες διαχείρισης του traffic για την ποιότητα και διαφοροποίηση της υπηρεσίας και τις βελτιωμένες επιλογές χρέωσης και κόστους για τον πάροχο.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών της Ericsson θα προσφέρουν πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την εγκατάσταση, την ενσωμάτωση και την προμήθεια της νέας πλατφόρμας SSR 820, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης. Η MTN θα αναπτύξει την εφαρμογή Evolved Packet Gateway για τη SSR 8020 στα τέλη του 2012.
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC