Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

H Κωτσόβολος νέο μέλος του GRECA

Με τις νέες τάσεις της αγοράς και την ολοένα αυξανόμενη δυναμική του ηλεκτρονικού επιχειρείν συμβαδίζει η Κωτσόβολος. Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, αποτελεί μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.kotsovolos.gr ένα από τα νέα μέλη του νεοσύστατου Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε.) ή αλλιώς GRECA (Greek e-Commerce Association).


O GRECA, ο οποίος μετρά μόλις ένα μήνα από την ίδρυσή του, αποτελεί το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Συστάθηκε με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων και μικρών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και έχει ως στόχο τη διάδοση και υποστήριξη του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σύγχρονου ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω των δύο ηλεκτρονικών της καταστημάτων www.kotsovolos.gr και www.electroworld.gr, η Κωτσόβολος δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την πολύ σημαντική πρωτοβουλία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr με αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ηλεκτρονικών καταστημάτων της χώρας. Διαθέτει πληθώρα προϊοντικών κατηγοριών, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και μια ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση πλατφόρμα που διευκολύνει τους καταναλωτές στις αγορές τους.

Ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα πρότυπα διασφάλισης των συναλλαγών και των δεδομένων των χρηστών ενώ τους τελευταίους μήνες έχει δοθεί η ευκαιρία σε τρίτους merchandisers που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει ο όμιλος Dixons, να διαθέσουν ολοκαίνουριες κατηγορίες προϊόντων στα πρότυπα των διεθνών αγορών.

Η προσπάθεια της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το www.kotsovolos.gr αναγνωρίστηκε με τη βράβευση της Κωτσόβολος ως E-Retailer της χρονιάς 2011, στα πρόσφατα RetailBusiness Awards 2011.

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο κ. Φιλήμων Ρούκας, Διευθυντής Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Dixons South-East Europe (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ), δήλωσε: «Η ίδρυση του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι παρατηρείται μια ολοένα αυξανόμενη τάση της χρήσης του Διαδικτύου για αγορές.

Η Κωτσόβολος, ιδιαίτερα δραστήρια στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν και έχοντας κάνει σημαντικά βήματα στη βελτίωση και ανάπτυξη των ηλεκτρονικών της καταστημάτων, δε θα μπορούσε να λείπει από μία πρωτοβουλία σαν και αυτή. Στόχος μας είναι να στεκόμαστε πάντα δίπλα στον καταναλωτή, σε κάθε πρόβλημά του, στηρίζοντας τις επιλογές του και καταλαβαίνοντας τις ανάγκες του. Η διάδοση και υποστήριξη του ηλεκτρονικού εμπορίου που επιδιώκει o GRECA πιστεύουμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση και για αυτό αποφασίσαμε να τον στηρίξουμε με τη συμμετοχή μας». 


ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC