Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Σημαντική διάκριση για τo Panda Internet Security 2012

Η Panda Security, The Cloud Security Company, ανακοινώνει ότι το Panda Internet Security 2012 κατέκτησε τη διάκριση Advanced+ κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών που αφορούν στην απόδοση, από τα ανεξάρτητα εργαστήρια δοκιμών AV-Comparatives.org.
Τα αποτελέσματα αυτά, παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την αποτελεσματικότητα της λύσης όσον αφορά στην ασφάλεια που παρέχει αλλά και στην μικρή κατανάλωση πόρων για την οποία διακρίνεται η λύση.

Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Μάιο και αποτελούνταν από πολλές επιμέρους δοκιμασίες που έκριναν την ταχύτητα της αντιγραφής αρχείων, την αρχειοθέτηση, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση, το download και την έναρξη εφαρμογών. Το Panda Internet Security 2012 πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε εννέα από τις δέκα δοκιμές.

«Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που έχει επιδείξει η Panda Security προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση των πόρων, αξιοποιώντας τεχνολογίες όπως αυτήν της Συλλογικής Νοημοσύνης, παρέχοντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή προστασία για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών», δήλωσε ο Pedro Bustamante, Senior Advisor του τμήματος ερευνών της Panda Security.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC