Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Το League of Legends έρχεται στην Ελλάδα

 Η Riot Games ανακοίνωσε πως σύντομα θα λανσάρει την beta έκδοση του League of legends, προσφέροντας την πλήρη υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας στον διακομιστή Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ομάδα της Riot Games :" Όλες οι φωνές και τα κείμενα του παιχνιδιού θα είναι στα ελληνικά. Θα προσφέρουμε επίσης νέες και βελτιωμένες υπηρεσίες, όπως μία εντελώς εξελληνισμένη ιστοσελίδα και φόρουμ, όπου θα μπορείτε να συζητάτε όλες τις πτυχές του League of Legends στην γλώσσα σας. Επίσης θα μπορείτε να συμμετέχετε σε διοργανώσεις της ελληνικής κοινότητας και να επικοινωνείτε με την Υποστήριξη Παικτών της Riot στα ελληνικά.


Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να αποδώσουμε το League of Legends στην ελληνική, και παρόλο που έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως η νέα αυτή έκδοση θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα.

Θα προσφέρουμε πληροφορίες για τα συναρπαστικά σχέδια που έχουμε για τα ηλεκτρονικά αθλήματα στην Ελλάδα και τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο.


Όλα αυτά είναι μέρος του οράματός μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία και εμπειρία για τους παίκτες του League of Legends παγκοσμίως.


Ελπίζουμε σύντομα να γίνουμε μάρτυρες ενός ακόμα ιστορικού ορόσημου της ανάπτυξης του League of Legends."


Πηγη:leagueoflegends


© pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC