Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

H Data Communication πρώτη και μόνη Microsoft Gold CRM Partner στην Ελλάδα

H Data Communication είναι σήμερα η πρώτη και μόνη εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα που λαμβάνει την πιστοποίηση Gold CRM Competency από τη Microsoft.


Στα πλαίσια της συνεργασίας της με την Microsoft, η Data Communication διακρίνεται για ακόμη μία φορά για την ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών της με την πιστοποίηση Microsoft Gold CRM Competency.
Μέσα από τη διάκριση αυτή η Microsoft πιστοποιεί και επιβραβεύει:
-την πολυετή τεχνογνωσία της Data Communication στις τεχνολογίες της Microsoft
-τον προσανατολισμό της Data Communication στην υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών της και
-την βαθιά γνώση της αγοράς μέσα από σημαντικό αριθμό εγκαταστάσεων στα συγκεκριμένα προϊόντα.

Στο σημείο αυτό σημειώνεται ότι παγκοσμίως, μόλις το 30% των συνεργατών της Microsoft έχουν πιστοποιηθεί με την ανώτατη διάκριση Gold Competency για προϊόντα ERP ή CRM. Η Data Communication έχει επίσης πιστοποιηθεί ως Silver ERP συνεργάτης και Gold Independent Software Vendor (ISV).

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκρισή μας αυτή, καθώς αναγνωρίζει τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία αλλά και την ικανότητα της Data Communication να παρέχει αποτελεσματικές λύσεις και προστιθέμενη αξία στους πελάτες της» είπε σχετικά ο κ. Βασιλειάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication

Συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία της στο χώρο των ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και την άμεση και διαρκή πρόσβαση στις τεχνολογίες και τους πόρους της Microsoft, η Data Communication εξασφαλίζει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Η επιλογή της Data Communication συνεπάγεται επιλογή συνεργάτη αναγνωρισμένο από την Microsoft μέσω τυποποιημένων και αυστηρών διαδικασιών, που παρέχει σύγχρονες, εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC