Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Το 1€ game από την Q ανέδειξε το βασιλιά του δρόμου

Το έπαθλό τους, από ένα Scooter Peugeot Vivacity Sixties 4T χρώματος γαλάζιου, παρέλαβαν οι τρεις νικητές του διαγωνισμού 1€ Game της Q που διεξήχθη μέσα από τη σελίδα της Q στο Facebook.


Η Q, γνωστή για τις χιουμοριστικές της ατάκες και τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα, αυτή τη φορά “χτύπησε” από τη σελίδα της στο Facebook με το πιο γρήγορο και διασκεδαστικό παιχνίδι που φτιάχτηκε ποτέ.

Το μόνο που χρειάστηκε να κάνουν οι παίκτες ήταν να «χτυπήσουν» όσους περισσότερους χαρακτήρες Q με ένα εικονικό νόμισμα του 1€ και να ανεβάσουν το high score ψηλά στους δύο γύρους του παιχνιδιού. Κατά τη διάρκεια των 2 πρώτων γύρων αναδείχτηκαν οι 2 πρώτοι νικητές ενώ ο τρίτος νικητής αναδείχτηκε μέσω κλήρωσης, στο τέλος του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1.800 παίκτες και αυτοί που έφυγαν…. με γκάζια είναι οι Γεωργία Μαυρίκου, Μαριάννα Τσάλα και Γιάννης Τσανακτζής.

Φέτος η Q γιορτάζει 10 χρόνια στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και είναι εδώ για να τονίσει «Μην την ψάχνεις αλλού….Η οικονομία είναι Q».
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.gr don't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC