Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

TP-Link TL-WDR4300: dualband router με n-WLAN

Η TP-Link κυκλοφόρησε τον TL-WDR4300, έναν n-WLAN router με dualband και δύο υποδοχές USB. Ο router επικοινωνεί ασύρματα με WLAN συσκευές, όπως είναι τα σύγχρονα smartphones ή notebooks, στην μπάντα των 5GHz και με έως 450Mbit ανά δευτερόλεπτο  (και ταυτόχρονα στα 300Mbit/s μέγιστο στην μπάντα των 2,4GHz).

Έως τέσσερα PCs μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στον router μέσω των Gigabit-LAN υποδοχών του. Χρησιμοποιώντας τις δύο θύρες USB μπορείτε να συνδέσετε hardware όπως έναν εκτυπωτή ή ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Οι συσκευές μετατρέπονται στη συνέχεια, χάρη στους ενσωματωμένους Print-, Media-, Samba- και FTP-servers σε δικτυακούς εκτυπωτές ή δίσκους. Ο router έχει διαστάσεις 243x161x33mm.

H ενδεικτική τιμή του TL-WDR4300 στην ευρωπαϊκή αγορά ανέρχεται στα 80 ευρώ περίπου.

© pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό router (όχι modem) με απίστευτες δυνατότητες και παραμετροποίηση για προχωρημένους.
Την θεωρητική ταχύτητα των 5GHz 450Mbps και σε συνδυασμό με Dual Band την 750Mbps μπορείς να την πιάσεις μόνο εάν η συσκευή σου υποστηρίζει Wireless Standards IEEE 802.11a,b,g,n.
Μπορείς πανεύκολα να συνδέσεις στις 2 usb θύρες που διαθέτει έναν εξωτερικό δίσκο ή ένα εκτυπωτή για να τους έχεις στο τοπικό σου δίκτυο, μπορείς να στήσεις έναν ftp server και σε συνδυασμό με κάποιον DDNS provider να έχεις αγαπημένα σου αρχεία πάντα και από παντού στην διάθεσή σου.
Πολλές ακόμη δυνατότητες που πιστεύω πως θα ικανοποιήσουν από τον απλό έως και τον ποιο απαιτητικό χρήστη.

 
SYNC ME @ SYNC