Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

To tablet Bitmore Tab 74 στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος

Η οικογένεια προϊόντων Bitmore μεγαλώνει και περιλαμβάνει πλέον και το νέο, Android tablet Bitmore Tab 74, το οποίο διατίθεται στα 149 ευρώ αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

Το Bitmore Tab 74 Android, με λεπτή και μοντέρνα σχεδίαση και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, είναι o ιδανικό συνεργάτης, τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 7”, λειτουργικό Android 2.3, 4GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα Micro-SD και κάμερα, υποστηρίζει Flash, ενώ έχει προεγκατεστημένο ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο, Office Suite, καθώς και τις εφαρμογές GreekAndroidApps, SlideMe Market, και e-Book reader.

Με άλλα λόγια διαθέτει ό,τι αναζητά κάποιος από μία ταμπλέτα, για εύκολη, γρήγορη και χωρίς προβλήματα περιήγηση στο Internet, ανταλλαγή email, παρακολούθηση ταινιών, ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων και αξιοποίηση των χιλιάδων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο λειτουργικό σύστημα Android.

Μαζί με το Tab 74, υπάρχει διαθέσιμη και η κατάλληλη δερμάτινη θήκη, που εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία του tablet, από μικροφθορές.

Όπως όλα τα προϊόντα Bitmore, το Bitmore Tab 74 Android έχει εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης και διατίθεται με την εγγύηση ποιότητας της Info Quest Technologies.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC