Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Τα καταστήματα Public και η Sony πηγαίνουν στη Μύκονο

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) και η Sony επιφυλάσσουν ακόμα μία μοναδική έκπληξη για τους επισκέπτες τους.
Από την 1η έως και 30 Ιουνίου όλοι όσοι πραγματοποιήσουν αγορά προϊόντων Sony με «υποβρύχιους κωδικούς»DSC-TX20ή HDR-GW55V,ανεξαρτήτως χρώματος, από την αλυσίδα καταστημάτων Public έχουν την ευκαιρία συμμετοχής σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα φανταστικό τριήμερο στη Μύκονο. Οι «υποβρύχιοι κωδικοί» αφορούν στην αδιάβροχη Handycam βιντεοκάμερα GW55VE και τις νέες φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot από τη Sony.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο καταναλωτής που θα αποκτήσει το προϊόν το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο site www.spread-it.gr/waterproof και να καταχωρήσει τα προσωπικά του στοιχεία – ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας – όπως και μία φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς και το σειριακό αριθμό του προϊόντος. Εναλλακτικά, εάν το προτιμά, υπάρχει η δυνατότητα να στείλει όλα τα παραπάνω στοιχεία μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση της SonyHellas.

Μετά το τέλος της κλήρωσης θα προκύψουν 5 τυχεροί στους οποίους τα καταστήματα Public θα χαρίσουν από ένα ταξίδι για δύο άτομα στο νησί των ανέμων. Στην προσφορά θα περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά έξοδα μεταφοράς – προς και από τη Μύκονο – και τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο 3+ αστέρων για δύο διανυκτερεύσεις.

Τα ταξίδια μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC