Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Google: “Η λιτότητα δεν είναι η λύση”

Η Intelligence Squared και η Google φέρνουν μαζί όλη την Ευρώπη σε ένα διαδικτυακό debate. Σήμερα στις εννέα το βράδυ, η Ιntelligence Squared και η Google θα φιλοξενήσουν το δεύτερο διαδικτυακό debate της σειράς Versus, δίνοντας τη δυνατότητα σε ανθρώπους από διαφορετικές πλευρές του πλανήτη -και του πολιτικού φάσματος- όχι μόνο να συνδεθούν αλλά κυρίως να ανταλλάξουν απόψεις μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό.
Σήμερα, σε ένα μοναδικό σκηνικό, ειδικοί από όλη την Ευρώπη θα συζητήσουν γύρω από το θέμα: “Η λιτότητα δεν είναι η λύση”.

Ένας αριθμός ομιλητών θα βρίσκεται στο στούντιο της Google στο Λονδίνο, ενώ οι υπόλοιποι θα συμμετέχουν μέσω Google+ Hangouts από τις Βρυξέλλες, την Αθήνα, το Σιάτλ και το Τόκυο.

Οι θεατές, μέσω της σελίδας του Versus στο Google+ και το YouTube, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο debate.  Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό application στο YouTube θα μπορούν να δηλώνουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα όσα λέγονται, ενώ παράλληλα θα μπορούν μέσω Google+ να σχολιάζουν επί διαφόρων θεμάτων στη σελίδα του Versus και να καταθέτουν ερωτήσεις στην οικοδέσποινα, Jemima Khan.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC