Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Νέο eshop για ναυτιλιακά είδη

Το marinlife.gr είναι το πρώτο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα στον τομέα του yachting, ναυτιλιακού εξοπλισμού και camping.

Απευθύνεται σε πελάτες λιανικής και επαγγελματίες του χώρου (χονδρική) και επιτρέπει την εύκολη , γρήγορη και φιλική περιήγηση σε περισσότερα από 6500 προϊόντα σχετικά με  την ναυτιλία και τη θάλασσα.

Το marinlife.gr σχεδιάστηκε με τη λογική να αποτελέσει την πιο «φιλική και εύκολη επιλογή  για το χρήστη», εξελίχθηκε αισθητικά με νέα γραφιστικά, αναβαθμίστηκε τεχνικά και  υιοθέτησε ένα πλούσιο menu με στόχο να  προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες  δυνατότητες στον επισκέπτη.

Παράλληλα το marinlife.gr  θα παρουσιάζει ναυτικά θέματα που σχετίζονται με  νέες  τεχνολογίες στο χώρο του yaching και της θάλασσας, κανονισμούς λιμένων και ασφάλειας  αλλά και τάσεις της αγοράς γύρω από το yachting,.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και με αντικαταβολή

Το marinlife.gr ανήκει στην εταιρεία Smart Technology. Η Smart Technology  δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2008 με τέσσερα  ηλεκτρονικά καταστήματα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC