Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Tου τζάμπα το κάγκελο ΙΙ

Συνεχίζεται το επιτυχημένο τριήμερο προσφορών που εγκαινίασε η Media Markt το Μάρτιο, έτσι λοιπόν και τον Απρίλιο γίνεται… «του Τζάμπα το κάγκελο»

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt δίνει και αυτό το μήνα ραντεβού με το καταναλωτικό κοινό που επιθυμεί να εκμεταλλευθεί τις άκρως συμφέρουσες προσφορές που διατίθενται στα καταστήματα της αλυσίδας, στο πλαίσιο της ενέργειας «3 ημέρες του Τζάμπα το κάγκελο».

Συγκεκριμένα, η ενέργεια ισχύει για τις τρεις τελευταίες ημέρες κάθε μήνα, όπου κάθε μέρα, και μόνο για εκείνη την ημέρα, ένα προϊόν θα διατίθεται σε «προκλητικά» χαμηλή τιμή. Η μια προσφορά θα διαδέχεται την άλλη για τρεις συνεχόμενες ημέρες και θα αφορά σε τρία διαφορετικά προϊόντα. Το δεύτερο τριήμερο προσφοράς ξεκινάει την Πέμπτη 26 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 28 Απριλίου.

Πιστή στην πάγια θέση της για τη διάθεση των ελκυστικότερων προτάσεων αγοράς και με γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα καταναλωτή, η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt συνεχίζει για δεύτερο συνεχόμενο μήνα την εντυπωσιακή αυτή ενέργεια και προσκαλεί τους καταναλωτές να σπεύσουν άμεσα στα καταστήματα της για να εκμεταλλευτούν την προσφορά.

Στα 10 καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει με άνεση τις αγορές του, εκμεταλλευόμενο τόσο τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων, όσο και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καθώς και την άριστη εξυπηρέτηση του καταρτισμένου προσωπικού.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC