Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε το Samsung Notebook Series 5 Ultra

H Samsung Electronics Hellas αποκάλυψε το Samsung Notebook Series 5 Ultra, το πρώτο «μεγαλύτερο» μικρό Samsung Ultrabook, σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, στο Gazarte.
Το νέο Samsung Notebook Series 5 Ultra έκλεψε τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων αλλά και των παικτών του Ολυμπιακού Kevin Mirallas και Γιάννη Μανιάτη. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πολύαναμενόμενο Samsung Series 5 Ultra και να δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Το Samsung Notebook Series 5 Ultra, εκτός από ένα λεπτό & ελαφρύ φορητό υπολογιστή, αποτελεί τον καλύτερο σύντροφο όσων επιθυμούν μέγιστη φορητότητα, υψηλή χωρητικότητα και επιδόσεις. Το νέο notebook με επεξεργαστή 2ης γενιάς Intel Core i5, σύστημα ExpressCache και οθόνη SuperBright, μπορεί να προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης φορητού υπολογιστή.

Όπως δήλωσε ο κ. Kevin Lee, Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas: «Η Samsung Electronics για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί, «σπάει το φράγμα» των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, εισάγοντας στην αγορά «έξυπνες» συσκευές με υψηλή συνδεσιμότητα. Είμαστε υπερήφανοι που καταφέρνουμε να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε και να διαθέσουμε στην αγορά ένα προϊόν που απευθύνεται σε καταναλωτές με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι και οι καταναλωτές μας. Αυτό είναι το Samsung Notebook Series 5 Ultra!».

Αξίζει να σημειωθεί πως με την αγορά του νέου Samsung Notebook Series 5 Ultra, καθώς επίσης και με κάθε νέα αγορά φορητού υπολογιστή της Samsung, προσφέρεται εντελώς δωρεάν η υπηρεσία ασφάλισης Worry-Free Warranty. Με την εν λόγω υπηρεσία παρέχεται ασφάλεια κατά της κλοπής και πυρκαγιάς στους φορητούς υπολογιστές της Samsung για χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία της αγοράς τους (Περισσότερες πληροφορίες: www.samsung.com/gr).


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC