Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Ημέρες καριέρες στο New York College

Το ΚΕ.ΜΕ New York College διοργάνωσε για 18η συνεχή χρονιά τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν από τις 19 Απριλίου έως και τις 25 Απριλίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, επί της Λεωφόρου Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα.

Είκοσι γνωστές πολυεθνικές εταιρείες από τον χώρο της διαφήμισης, του διαδυκτίου, του ανθρωπίνου δυναμικού, των δημοσίων σχέσεων, του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με φοιτητές και αποφοίτους από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του New York College και των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν Workshops,   Διαλέξεις, καθώς και τεστ προσωπικότητας από ειδικούς στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού στους συμμετέχοντες φοιτητές και αποφοίτους, εφόσον το επιθυμούσαν, με θέμα την αποτελεσματική εύρεση εργασίας.
Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Kariera.gr και Υποστηρικτής η Pizza Fan.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ και τις δραστηριότητες του Career Office του New York College, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nyc.gr ή τηλεφωνείστε στο 210 3225961. ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC