Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Infonetics: στην κορυφή της αγοράς ADC F5 Networks

Στην κορυφή της αγοράς των λύσεων για τη διανομή εφαρμογών (application delivery controllers) βρέθηκε το 2011 η F5 Networks, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της γνωστής εταιρείας ερευνών Infonetics.

Στην τελευταία μελέτη της για την αγορά του εξοπλισμού για κέντρα δεδομένων (data centers), η Infonetics σημειώνει πως η F5 Networks κυριάρχησε στο συγκεκριμένο τομέα διευρύνοντας την πρωτοκαθεδρία της, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 20% το 2011. Σημειωτέον πως συνολικά για το 2011, η αγορά του εξοπλισμού για data center παρουσίασε αύξηση 9% και η συνολική αξία της ανήλθε στα 8,4 δισ. δολάρια.

«Η πορεία της F5 Networks και η αναγνώριση της από όλους τους αναλυτές ως η κορυφαία εταιρεία στις λύσεις ADC, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των λύσεων διανομής εφαρμογών. Δεν είναι τυχαίο ότι τις λύσεις της F5 Networks έχουν προτιμήσει κορυφαίοι οργανισμοί και στην Ελλάδα και είμαστε περήφανοι για τη συγκεκριμένη συνεργασία» δήλωσε ο Εμμ. Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, η οποία αποτελεί επίσημο διανομέα των λύσεων της F5 Networks στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC