Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Η Info Quest Technologies υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στην Πληροφορική

Αναγνωριζόμενη για τη διαχρονικά ισχυρή στήριξή της προς τους συνεργάτες της στην ελληνική αγορά, η Info Quest Technologies είναι για μια χρονιά ακόμη μεταξύ των φιναλίστ στη διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών βραβείων Αριστείας στην Πληροφορική, “European Distributor of the Year 2012”, που διοργανώνει η IT Europa.
Τα βραβεία αναδεικνύουν πανευρωπαϊκά τις βέλτιστες πρακτικές στην παροχή καινοτόμων λύσεων Πληροφορικής που παρουσιάζονται και προωθούνται κάθε χρόνο στις Ευρωπαϊκές αγορές από διανομείς προϊόντων Προστιθεμένης Αξίας.

Η φετινή υποψηφιότητα, η οποία βασίζεται σε ολοκληρωμένες εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης σε εταιρικά δεδομένα επιχειρησιακής ευφυΐας μέσω iPad και αποτελεί υλοποιημένη καινοτομία, είναι η τρίτη κατά σειρά για την Info Quest Technologies, στην οποία το 2010 είχε απονεμηθεί το πρώτο βραβείο.

Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης λαμβάνει υπόψη της συγκεκριμένες παραμέτρους που αποδεικνύουν τον εποικοδομητικό ρόλο του διανομέα στην επιχειρηματική ανάπτυξη του δικτύου διανομής, αλλά και στην ανάπτυξη της ίδιας της αγοράς. Διεκδικώντας και φέτος την παραπάνω διάκριση για τις ποιοτικές της υπηρεσίες προς το κανάλι εμπορικής διάθεσης, η Info Quest Technologies συναγωνίζεται διακεκριμένες εταιρείες της ευρωπαϊκής αγοράς.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται από τους εμπορικούς συνεργάτες της εταιρείας, στην προκειμένη περίπτωση από τις εταιρείες Aadvark και Sieben, οι οποίοι προωθούν την προτεινόμενη από το διανομέα λύση στην αγορά.

Η Info Quest Technologies, ως επί 30 χρόνια η μεγαλύτερη πύλη εισαγωγής νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και ανάπτυξης υπηρεσιών, πέρα από τη φιλοδοξία του βραβείου, σήμερα που οι αντιξοότητες στην ελληνική αγορά έχουν διογκωθεί, οι προκλήσεις και οι δυσκολίες για την αγορά είναι μεγάλες, δίνει, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, βαρύτητα στο ρόλο του διανομέα προστιθεμένης αξίας, ώστε να είναι  πιο ουσιαστικός για όλη την αλυσίδα διανομής, από τον προμηθευτή έως τον τελικό πελάτη, καθώς στηρίζει την αγορά, προάγει καινοτομίες,  δημιουργεί αξίες.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

 © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC