Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

BizeGate: Ο κλάδος διανομών αγκαλιάζει τη νέα γενιά συστημάτων SFA

Οι εταιρείες διανομών ΒΗΤΑ ΠΙ ΑΕΒΕ (ομίλου ΕΛΓΕΚΑ), ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΣ Α.Ε., ZANIDEM Α.Ε. και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ε. υιοθέτησαν το αναβαθμισμένο σύστημα αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate που παρέχει η Regate A.E.

Το BizeGate αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη mobility πλατφόρμα και προσφέρει πραγματικό ολοκληρωμένο Sales Force Automation (SFA) και όχι μόνο απλή παραγγελιοληψία. Μερικά από τα οφέλη που αποκόμισαν οι εν λόγω εταιρείες είναι η παρακολούθηση των πωλητών τους μέσω GPS, η εύκολη δρομολόγηση, η λήψη παραγγελίας με πλήρη ενσωμάτωση των τιμολογιακών πολιτικών, η αυξημένη εισπρακτικότητα με τη δυνατότητα εκτύπωσης απόδειξης είσπραξης σε θερμικό εκτυπωτή, καθώς και τα νέα modules «διαχείρισης συμφωνιών» και «διαχείρισης διανομών» που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο ράφι του supermarket/πολυκαταστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 210-66.90.970 ή στο e-mail: sales@regate.gr. Για πληροφορίες μέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC