Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Η Toshiba παρουσίασε νέα υπερφορητά laptops

H Toshiba Europe GmbH παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση τους Portégé Z830 και Satellite Z830, τις πρώτες συσκευές Ultrabook-της εταιρίας με επεξεργαστή Intel Core, που μόλις κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.


Με βάρος 1.12kg και πάχος μόλις 15.9mm, η σειρά Z830 είναι 20 τοις εκατό ελαφρύτερη και 40 τοις εκατό πιο λεπτή από τη βραβευμένη υπερφορητή σειρά Portégé R830. Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακή φορητότητα, αντοχή και ανθεκτικότητα σε κομψό περίβλημα. Οι συσκευές της σειράς Z830 θα είναι διαθέσιμες το τελευταίο τρίμηνο του 2011 στην Ευρώπη.

Ισχυρές επιδόσεις για επαγγελματίες και για τον ελεύθερο χρόνο
Υποστηρίζοντας δεύτερης γενιάς επεξεργαστές Intel Core-για Ultrabook-και εξαιρετικά γρήγορη DDR3, η σειρά Z830 διαθέτει τις απαιτούμενες προδιαγραφές για δουλειά και διασκέδαση συν αποτελεσματική διαχείριση ισχύος για μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Το 128GB solid state drive του Ultrabook- αποτελεί μια μοναδική εμπειρία χρήσης, με ισχυρή ανθεκτικότητα και αυξημένη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ισχυρά υλικά για εντυπωσιακή αντοχή
Οι συσκευές Ultrabook-διαθέτουν ένα ελαφρύ αλλά ανθεκτικό περίβλημα από μαγνήσιο το οποίο είναι περαιτέρω ενισχυμένο, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων νέες εσωτερικές δομές που εγγυώνται απορρόφηση των κραδασμών, αυξημένη ακαμψία και ανθεκτικότητα στο λύγισμα. Το γεγονός αυτό κάνει τα laptop ισχυρά ανθεκτικά σε πτώσεις και κραδασμούς3. Επιπλέον, το LED φωτιζόμενο και αδιάβροχο4 πληκτρολόγιο που αντέχει σε ρίψεις υγρών, δίνει στους χρήστες αρκετό χρόνο ώστε να σβήσουν τη συσκευή και να προστατέψουν τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Συνδεσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς
Η εντυπωσιακή σειρά Z830 αποδεικνύει ότι το μικρό μέγεθος δε συνεπάγεται εκπτώσεις σε θέματα συνδεσιμότητας. Οι εξαιρετικά φορητές συσκευές  διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά όπως Bluetooth, WLAN και Mobile Broadband5 συν μια επιπλέον σειρά από επιπλέον θύρες μεταξύ των οποίων VGA, HDMI και διάφορες θύρες USB, μία από τις οποίες είναι θύρα USB 3.0.

Ανώτερη Εμπειρία Πολυμέσων
Οι συσκευές δίνουν στους χρήστες αυτό που πραγματικά θέλουν  και ανταποκρίνονται τόσο σε επαγγελματικές ανάγκες όσο και ανάγκες διασκέδασης – που είναι η πραγματική απάντηση του μοντέρνου digital lifestyle. Η φωτεινή 33.8cm (13.3’’), μη αντανακλαστική υψηλής ευκρίνειας οθόνη και τα ισχυρά ηχεία  με Dolby Advanced Audio-κάνουν το Z830 ιδανικό για κατανάλωση πολυμέσων καθοδόν και στο σπίτι.

 ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

 © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC