Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Αγορές εφαρμογών Samsung Apps μέσω μηνιαίου λογαριασμού τηλεφώνου

Τώρα το Samsung Apps προσφέρει την δυνατότητα στους κατόχους Samsung Smartphone να αγοράσουν εφαρμογές με χρέωση του μηνιαίου λογαριασμού τους.


Οι κάτοχοι Smartphone οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας για τις αγορές τους, μπορούν πλέον να χρεώσουν τον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού τους τηλεφώνου με το κόστος της εκάστοτε εφαρμογής.

Η διαδικασία απόκτησης μίας εφαρμογής από το Samsung Apps γίνεται πιο απλή από ποτέ, καθώς δεν απαιτείται η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Samsung Smartphone μπορούν να κατεβάσουν όλες τις επί πληρωμή εφαρμογές που κοστίζουν 1,23 ευρώ από το Samsung Apps, επιλέγοντας το πλήκτρο «Αγορά». Στη συνέχεια, μέσα από την «Μέθοδο Πληρωμής», μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε «Λογαριασμός Τηλεφώνου» και «Πιστωτική κάρτα». Αν ο συνδρομητής επιλέξει τον πρώτο τρόπο πληρωμής, ένα παράθυρο διαλόγου θα εμφανιστεί που θα τον ενημερώνει ότι το ποσό της εφαρμογής θα χρεωθεί στο λογαριασμό του, ζητώντας την έγκριση του για την ολοκλήρωση της συναλλαγή.

 ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

 © pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC