Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Η Oracle Ελλάς συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Η Oracle Ελλάς, η Ideal Standard Hellas και η Global Training συμμετέχουν για τέταρτη χρονιά από κοινού στην Ώρα της Γης. Οι τρεις εταιρείες θα σβήσουν τις εταιρικές πινακίδες τους στο κτίριο που εδρεύουν στο Ν.Ψυχικό, από το βράδυ της Παρασκευής 30 Μαρτίου έως το πρωί της Δευτέρας 2 Απριλίου.
Η Ωρα της Γης είναι μια διεθνής περιβαλλοντική πρωτοβουλία σε συνεργασία με το World Wildlife Fund (WWF) και τη Leo Burnett. Ιδιώτες, επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί και κοινότητες καλούνται να σβήσουν τα φώτα τους για μία ώρα το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 20.30 δείχνοντας έτσι την υποστήριξή τους σε περιβαλλοντικά βιώσιμες δράσεις.

 «Η Oracle διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις της, λειτουργεί και αναπτύσσει τα προϊόντά της εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη. Η συμμετοχή μας στην Ώρα της Γης είναι κομμάτι της συστηματικής μας δέσμευσης στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας”, σχολίασε η Ελένη Τσιπά, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Oracle Ελλάς.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC