Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Υπολογιστής Mac με τρεις επιλογές δώρου από το iStorm

Τρεις επιλογές δώρου έχουν στα καταστήματα iStorm οι υποψήφιοι αγοραστές υπολογιστή Mac, από 26 Μαρτίου έως 7 Απριλίου, διαλέγοντας μεταξύ ενός TV tuner, διπλάσιας μνήμης για τον υπολογιστή τους ή μίας ώρας κατ’ ιδίαν εκπαίδευσης.
Οι χρήστες, προχωρημένοι ή μη, των αξιόπιστων και ασφαλών υπολογιστών Mac, μπορεί να μοιράζονται το πάθος τους για υψηλή τεχνολογία και μοναδικό design, ωστόσο έχουν διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις. Για όποιον θέλει να βλέπει ψηφιακή τηλεόραση στον Mac του, το TV tuner Elgato συνιστά την καλύτερη επιλογή δώρου.

Για όποιον αναζητά ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα για τα σχέδια και τα γραφικά του, η διπλάσια μνήμη θα του δώσει την ευελιξία που επιθυμεί. Τέλος, η ωριαία δωρεάν εκπαιδευτική συνεδρία στο χώρο του καταστήματος ή του χρήστη, είναι ιδανική για τους λιγότερο προχωρημένους και γενικότερα όσους θέλουν να γνωρίσουν τον Mac καλύτερα.

Τα καταστήματα iStorm αποτελούν σημείο αναφοράς για όλους όσοι αγαπούν την τεχνολογία και τη θεωρούν αναπόσπαστο μέρος της προσωπικής και της επαγγελματικής τους ζωής.

Τα μοναδικά προϊόντα της Apple, που μπορεί ο καθένας να δει σήμερα σε πλήρη λειτουργία, η μεγάλη ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που συνεχώς εμπλουτίζονται και κυρίως τα στελέχη των καταστημάτων, που με φιλική διάθεση, γνώση και προθυμία δίνουν τις καλύτερες λύσεις, επιλογές και ιδέες σε όλους, δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον εξοικείωσης με το οικοσύστημα των προϊόντων Apple και εξελίσσουν την απλή επίσκεψη σε μία ξεχωριστή και χρήσιμη εμπειρία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC