Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Tο Adobe Photoshop Touch τώρα και στο iPad 2

Η Adobe Systems Incorporated ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2012 στη Βαρκελώνη, ότι το Adobe Photoshop Touch είναι πλέον διαθέσιμο και για το iPad 2 μέσω του iTunes App Store*.


To Adobe Photoshop Touch προσφέρει τις βασικές λειτουργίες του Photoshop, καθώς επίσης και νέες δυνατότητες επεξεργασίας και sharing φωτογραφιών, σε μία εφαρμογή ειδικά προσαρμοσμένη για tablets.

Η εφαρμογή αποτελεί το κεντρικό συστατικό της Adobe Touch Apps, της οικογένειας έξι απλών εφαρμογών για οθόνη αφής, εμπνευσμένη από την Adobe Creative Suite. Οι εκδόσεις για iPad των υπόλοιπων Adobe Touch Apps θα είναι διαθέσιμες αργότερα.

Το Photoshop Touch δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδυάζουν πολλαπλές φωτογραφίες σε layered εικόνες, να πραγματοποιούν ουσιαστικές αλλαγές και να χρησιμοποιούν επαγγελματικά εφέ, ώστε να δημιουργείται ένα όμορφο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, να βελτιώνουν τις εικόνες, να ζωγραφίζουν, να βρίσκουν ιδέες για το στήσιμο των εικόνων και πολλά ακόμη.

Το εργαλείο Scribble Selection επιτρέπει στους χρήστες να εξάγουν εύκολα αντικείμενα σε μία εικόνα, απλά μαρκάροντας με μία απλή κίνηση αυτό που θέλουν να κρατήσουν και, μετά, αυτό που θέλουν να διαγράψουν.

Επιπλέον, με την τεχνολογία Refine Edge του Photoshop, ακόμη και σημεία με soft edges που είναι δύσκολο να επιλεγούν, μπορούν πλέον εύκολα να ομαδοποιηθούν όταν γίνονται οι επιλογές. Το Photoshop Touch βοηθάει επίσης τους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα εικόνες και να μοιράζονται τις δημιουργίες τους μέσω της ενσωμάτωσης του Facebook και του Google Image search.

«Ο κόσμος θα εντυπωσιαστεί με το τι μπορεί να δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το Photoshop Touch στο iPad», δήλωσε ο David Wadhwani, senior vice president και general manager του Digital Media Business Unit της Adobe. «Το Photoshop Touch συνδυάζει τη μαγεία του Photoshop και των κύριων λειτουργιών του, με την ευκολία και την άνεση ενός tablet, επιτρέποντας σε εκατομμύρια χρήστες να παίζουν κυριολεκτικά στα δάχτυλα την επεξεργασία εικόνων».

Επιπλέον του Photoshop Touch, η Adobe θα προχωρήσει στην κυκλοφορία των εξής touch εφαρμογών για iPad:

Adobe Collage για moodboards,
Adobe Debut για παρουσίαση και έλεγχο δημιουργικών,
Adobe Ideas για sketching,
Adobe Kuler για την ανακάλυψη χρωματικών θεμάτων,
Adobe Proto για website και mobile app prototyping.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.adobe.com/products/photoshop-touch.html για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Photoshop Touch. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ομάδα του Photoshop Touch μέσω του Facebook, του Twitter, του Youtube ή μέσω του Photoshop blog. Για τα Photoshop Touch how-to videos, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://tv.adobe.com/show/learn-photoshop-touch

*Απαιτείται σύνδεση στο Internet. Οι online υπηρεσίες της Adobe είναι διαθέσιμες μόνο σε χρήστες άνω των 13 ετών και απαιτούν τη συμφωνία με τους επιπλέον όρους και την πολιτική της Adobe για τη διαδικτυακή προστασία. Οι εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων και tablets απαιτούν ξεχωριστή διαδικασία download και συμφωνία με επιπρόσθετους όρους. Τέτοιες εφαρμογές πιθανώς να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες ή τις γλώσσες και υπόκεινται σε πιθανή αλλαγή ή διακοπή χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Είναι πιθανή η ύπαρξη επιπλέον κόστους ή χρεώσεων εγγραφής.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC