Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

«Μυστική συναυλία» με τους Stavento και τους exploristas από την Microsoft

Θα μπορούσε μια συναυλία να κριθεί επιτυχημένη όταν δεν υπάρχει κοινό live στον χώρο; Η απάντηση είναι θετική, καθώς ο πρώτος interactive μουσικός διαγωνισμός της Microsoft Ελλάς, «Your Secret Gig» ολοκληρώθηκε, με άφθονη μουσική από τους Stavento, χαλαρή διάθεση, graffiti και ένα εκρηκτικό κοινό που μπορεί να μην βρισκόταν στο χώρο της συναυλίας, αλλά παρενέβαινε με σχόλια, αφιερώσεις και διάθεση για πείραγμα, δίνοντας online διάσταση στην έννοια της συναυλίας.


Η Microsoft προσκάλεσε όλους τους exploristas να συμμετέχουν σε ένα διαδικτυακό μουσικό διαγωνισμό και να ζήσουν την εμπειρία του πρώτου live διαδικτυακού gig με τους Stavento, που μπορεί να απουσίαζαν τα εισιτήρια και οι groupies, αλλά δεν έλειπε το κέφι και η διασκέδαση.

Οι Stavento επεφύλαξαν μια ευχάριστη μουσική έκπληξη, καθώς στη σκηνή ανέβηκε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Κόκκινα Χαλιά», Γιώργος Παπαδημητράκης, ο οποίος έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε με τους Stavento.

Το συγκρότημα έμεινε στη σκηνή για περίπου μιάμιση ώρα ξεσηκώνοντας το διαδικτυακό κοινό, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας συμμετείχε ενεργά και έβλεπε τα σχόλια του να μετατρέπονται σε graffiti.

Συγκεκριμένα, μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία, η Microsoft προσκάλεσε τους λάτρεις της μουσικής να ξεδιπλώσουν το ιδιαίτερο μουσικό τους ταλέντο, ανεβάζοντας το δικό τους video στη σελίδα του διαγωνισμού www.yoursecretgig.gr, με στόχο να γίνουν για μια μέρα πρωταγωνιστές σε μια μοναδική μουσική συναυλία, συνοδεύοντας ένα δημοφιλές συγκρότημα.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να αναρτήσει το video του στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού και στη συνέχεια να προσκαλέσει τους φίλους του να τον ψηφίσουν. Ο μεγάλος νικητής είχε την ευκαιρία να τραγουδήσει live στο πλάι των Stavento, ενώ δύο ακόμη τυχεροί συμμετέχοντες του διαγωνισμού, κέρδισαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το δημοφιλές συγκρότημα και να παρακολουθήσουν τη συναυλία από κοντά μαζί με την παρέα τους.

Σημειώνεται ότι πέρα από το μεγάλο νικητή, οι συμμετέχοντες αλλά και όσοι μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν το μουσικό video των φίλων τους, κέρδισαν μετά από σχετική ψηφοφορία πλούσια δώρα, καθώς και δωρο-επιταγές.

Μοναδικά συστατικά για την επιτυχία πέρα από το ταλέντο; Οι συμμετέχοντες να είναι μέλος της ομάδας των exploristas, δηλαδή να χρησιμοποιούν τον Internet Explorer 8 ή Internet Explorer 9.

Σημειώνεται ότι οι τελευταίες εκδόσεις του δημοφιλούς πλοηγού της Microsoft εξασφαλίζουν αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων χρηστών του διαδικτύου για υψηλές ταχύτητες, ευκολία στη χρήση, ποιοτική εμφάνιση των ιστοσελίδων και αξιοπιστία.

Ταυτόχρονα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια στο διαδίκτυο μειώνεται συνεχώς, βασικός γνώμονας στο σχεδιασμό είναι να εξασφαλίσει στους χρήστες την ασφαλέστερη δυνατή πλοήγηση, διαθέτοντας μια πλήρη σειρά από ενσωματωμένες τεχνολογίες ασφάλειας, προστασίας των προσωπικών δεδομένων και αξιοπιστίας.

Αν έχετε περιέργεια να δείτε το live, το graffiti, το μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς και τους Stavento να τραγουδούν τις γνωστές τους επιτυχίες στην πρώτη τους digital συναυλία, μπείτε στο www.yoursecretgig.gr και παρακολουθήστε το βίντεο.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC