Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2012

Τα κορυφαία smartphones της Samsung από την COSMOTE

Τις κορυφαίες προτάσεις Smartphones της Samsung, όπως το Galaxy S II, το Galaxy Note και το Galaxy Nexus- προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE.


Προηγμένες συσκευές που μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops και στο εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Για να απολαμβάνουν γρήγορο σερφάρισμα στο internet με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της COSMOTE. Ειδικότερα:

Samsung Galaxy S II
Το Samsung Galaxy S II, με λειτουργικό Android 2.3 (Gingerbread), είναι το πρώτο Samsung Smartphone με επεξεργαστή Dual Core 1,4GHz για πραγματικό multitasking. Με δυνατότητα εγγραφής video full HD, οθόνη αφής 4,3 ιντσών Super AMOLED Plus και εξαιρετικά ανθεκτικό κρύσταλλο Gorilla Glass. Ακόμα, μπορεί κανείς να εγγραφεί στα συναρπαστικά Hub που του προσφέρει η συσκευή, για να οργανώσει τις επαφές του στα social networks, να κατεβάσει μουσική, να διαβάσει βιβλία κ.ά.

Samsung Galaxy Note
Το Samsung Galaxy Note συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός tablet διατηρώντας τον χαρακτήρα ενός Smartphone. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,3” Super Amoled για εξαιρετική ευκρίνεια που επιτρέπει στο χρήστη να ζωγραφίσει ότι θέλει με τη βοήθεια της γραφίδας S-pen. Χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz ο χρήστης μπορεί να σερφάρει γρήγορα στο internet και να «κατεβάζει» τραγούδια και εφαρμογές από το Android Market.

Galaxy Nexus
Το εξαιρετικά λεπτό Galaxy Nexus αποτελεί την πρώτη συσκευή με λειτουργικό Android Ice Cream Sandwich που προσφέρει ένα πλούσιο σε δυνατότητες περιβάλλον χρήσης. Διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας Super AMOLED HD με απίστευτα φωτεινά και ζωντανά χρώματα, κάμερα 5Mpixel, αλλά και πρόσβαση σε ένα πλήθος υπηρεσιών της Google και σε όλα τα δημοφιλή social networks.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC