Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Google Travel Forum

Στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στον επιχειρηματικό τομέα, η Google Ελλάδας θα υλοποιήσει στις 2 Φεβρουαρίου, στο Αθηνών Αρένα, την πρώτη ενημερωτική ημερίδα σχετικά με τον Τουρισμό υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, του ΕΟΤ και του ΣΕΤΕ.


Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει το Διαδίκτυο στον Τουρισμό και να παρουσιάσει λύσεις μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών της Google.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει με το καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή της Google Ελλάδας, Στέφανου Λουκάκου και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις στελεχών της Google με ειδίκευση στον Τουρισμό, καθώς και διεθνών προσωπικοτήτων όπως του John Kent, CEO του youtravel.com & Aquis Hotels, του Peter Economides, brand strategist διεθνούς βεληνεκούς καθώς και του Παύλου Γερουλάνου, υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, οι οποίοι θα αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και θα συζητήσουν για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή.

Στo πλαίσιο του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί η online διαδρομή του Σάκη Ρουβά, η οποία αποτελεί την πιο δυναμική παρουσία Έλληνα καλλιτέχνη στο Διαδίκτυο.

Το κοινό της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει στελέχη της κυβέρνησης, εκπροσώπους συνδέσμων και συνεταιρισμών του τουριστικού κλάδου, επιχειρηματίες και στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων, εκπροσώπους ναυσιπλοΐας, αεροπορικών εταιρειών, ταξιδιωτικών γραφείων, κ.τ.λ.) καθώς και εκπροσώπους από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την εμφάνιση του special guest της Google και κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη, Σάκη Ρουβά.

H agenda της ημερίδας είναι η εξής:


16:00 - 17:30Εγγραφές  συμμετεχόντων 
17:30 - 17:40ΕισαγωγήΣτέφανος Λουκάκος, Γενικός Διευθυντής, Google Ελλάδας
17:40 - 18:00Online Revolution             Πάνος Λαμπράκος, Travel Industry Manager, Google Ελλάδας
18:00 - 18:20Digital Traveler                Γιάννης Κόλλιας, Account Manager, Google Ελλάδας
18:20 - 19:00Διάλειμμα 
19:00 - 19:10Executive MessageEric Schmidt, Executive Chairman of the Board, Google
19:10 - 19:30Building Online SuccessΔρ. John Kent, CEO youtravel.com & Aquis Hotels
19:30 - 19:50Digital RebrandingPeter Economides, Brand Strategist
19:50 - 20:10Ελληνικός ΤουρισμόςΠαύλος  Γερουλάνος, Υπουργός Πολιτισμού και  Τουρισμού
20:10 - 20:15ΣυμπεράσματαΣτέφανος Λουκάκος, Γενικός Διευθυντής, Google Ελλάδας
20:15  κ.εξ.ΠάρτιPerformance by Google’s special guest, Σάκης Ρουβάς
 
Πριν από την ημερίδα θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι πάνω στις δυνατότητες του Google AdWords, στον ίδιο χώρο, στις 14:00-15:45, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσω του AdWords, να σχεδιάσουν Search και Display Campaigns, στοχεύοντας σε πολλές και διαφορετικές τοποθεσίες.

Το Google Travel Forum είναι μία μοναδική ευκαιρία να συγκεντρωθούν οι επαγγελματίες του κλάδου, να ξεκλειδώσουν τη δύναμη του Διαδικτύου και να ανακαλύψουν απτές λύσεις που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC