Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Office 15: στα τέλη Ιανουαρίου η beta

Η Microsoft θα κυκλοφορήσει πιθανότητα τον Ιανουάριο την πρώτη έκδοση beta της σουίτας γραφείου της Office "15".

Αυτό αναφέρεται σε ένα δημοσίευμα του 'WinRumors' το οποίο επικαλείται πληροφόρηση από μη κατονομαζόμενες πηγές που γνωρίζουν πράγματα για την πορεία ανάπτυξης της νέας σουίτας γραφείου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι προγραμματιστές της Microsoft εργάζονται αυτή την περίοδο πάνω στην τελευταία έκδοση "Milestone" του Office 15, την έκδοση, δηλαδή, μετά την οποία θα εμφανιστεί η πρώτη beta.

Αυτή αναμένεται να σκάσει μύτη στα τέλη του Ιανουαρίου 2012 όπως συνεχίζει το δημοσίευμα. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τη διανομή της Office "15" Beta.Στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2012 που θα λάβει χώρα στις αρχές Ιανουαρίου θα διατεθεί η λεγόμενη Community Technology Preview (CTP) του Office "15". Αυτό θα γίνει παράλληλα με την εμφάνιση της πρώτης beta των Windows 8.

Όπως και στα Windows 8 έτσι και στο Office 15 θα υπάρχουν νέες λειτουργίες και θεμελιώδεις τροποποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας. Ενδεχόμενα θα δούμε και στο Office 15 το πλακοειδές περιβάλλον εργασίας Metro UI των Windows 8.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC