Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

H ESET ανακοίνωσε τη διάθεση των νέων προϊόντων για Linux Servers

H ESET ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας γενιάς προϊόντων της, τις λύσεις ασφαλείας για Linux Servers. Κορυφαίο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης αποτελεί το ESET Mail Security, το οποίο παρέχει υποστήριξη για το λογισμικό Novell GroupWise.


Η τελευταία σειρά προϊόντων της ESET για Linux Servers επεκτείνει τις δυνατότητες διαχείρισης και ελέγχου, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. «Το Linux συνεχίζει να εξελίσσεται ως ένα από τα πιο ισχυρά λειτουργικά συστήματα.

Οι συσκευές με την πλατφόρμα Linux έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίζουν ανώτερη απόδοση για ένα ευρύ φάσμα βασικών διαδικασιών και εφαρμογών που απαιτούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον.Η ESET είναι περήφανη που επεκτείνει τη βραβευμένη προστασία της στην πλατφόρμα των Linux servers προσφέροντας έτσι αναβαθμισμένη προστασία από ηλεκτρονικές απειλές σε περιβάλλοντα εργασίας που έχουν υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις», δήλωσε ο Michal Jankech, ESET Product Manager.

Τα τρία νέα προϊόντα παρέχουν ισχυρή προστασία, που δεν επιβαρύνει τους πόρους του συστήματος, για Unix servers υψηλών απαιτήσεων. Επιπρόσθετα, διαθέτουν την τεχνολογία ThreatSense®, η οποία αποτελεί την αναγνωρισμένη τεχνολογία πρόληψης από ιούς για τον εντοπισμό όλων των τύπων των διαδικτυακών απειλών.

Πιο συγκεκριμένα:
ESET Mail Security for Linux/BSD/Solaris – Προσφέρει υποστήριξη στο λογισμικό Novell GroupWise, επεκτείνοντας περισσότερο τα πεδία εφαρμογής και τη χρηστικότητα του προϊόντος.

ESET Gateway Security για Linux/BSD/Solaris – Προσφέρει υψηλή απόδοση, ακρίβεια ανίχνευσης και χαμηλό αποτυπώματα, στοιχεία απαραίτητα για επαγγελματικές απαιτήσεις.

ESET File Security for Linux/BSD/Solaris

Βασικές βελτιώσεις
Υποστήριξη του λογισμικού της Novell GroupWise
Βελτιωμένη μηχανή antispam
Scheduler με πολλαπλές δυνατότητες
Support FreeBSD 8
Βελτιωμένο WWWi (web-based user interface) με περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC