Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

Νέα μεγάλη προσφορά από τον όμιλο Forthnet

Ο Όμιλος Forthnet θέτει, για άλλη μια φορά, νέα δεδομένα στην αγορά 2play, προσφέροντας στους νέους συνδρομητές του απεριόριστη τηλεφωνία και απεριόριστο γρήγορο internet, έως 24 mbps, μαζί με τη μοναδική κινηματογραφική εμπειρία της Nova, στην προνομιακή τιμή των 49,90€ το μήνα.


Όσοι επιλέξουν τη νέα προσφορά Forthnet 2play Economy & Nova Cinema + Value Pack, θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από απεριόριστο internet, με πραγματικά γρήγορη ταχύτητα, έως 24 Mbps και απεριόριστη τηλεφωνία, να απολαύσουν και το εξαιρετικό κινηματογραφικό περιεχόμενο της πρώτης συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, της Nova.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Nova Cinema + Value Pack προσφέρει: τα 4 κινηματογραφικά κανάλια Novacinema, με τις καλύτερες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, για κάθε διάθεση και για κάθε μέλος της οικογένειας και τις καλύτερες ξένες σειρές, τα μεγαλύτερα κανάλια ντοκιμαντέρ, παιδικά κανάλια που θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να ξετρελαθούν, τα δημοφιλέστερα μουσικά κανάλια και περισσότερα από 200 ελεύθερα κανάλια, καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές.Επιπλέον, προσφέρεται, εντελώς δωρεάν, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός (Wi-Fi Router, NovaBox HD 831 & Δορυφορικό πιάτο).

Τώρα, με τη νέα προσφορά Forthnet 2play Economy & Nova Cinema + Value Pack, το κάθε σπίτι μπορεί να τα έχει όλα, σε ότι αφορά στις υπηρεσίες broadband, αλλά και στην ποιοτική ψυχαγωγία σε καθημερινή βάση, μόνο με 49,90€ / το μήνα, για 18 ολόκληρους μήνες!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2011 για 18μηνη σύμβαση και για όσους συνδυάσουν για πρώτη φορά Forthnet & Nova μαζί. Η προσφορά του εξοπλισμού ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές Nova και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραμμή: 29.90€.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε ένα από τα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova ή μπείτε στο www.forthnet.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC