Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Canon ασπρόμαυρα εκτυπωτικά συστήματα Α4 υψηλής ταχύτητας

Η Intersys A.E, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων σειρών ασπρόμαυρων συσκευών Α4 πολλαπλών λειτουργιών (MFD).


Πρόκειται για τις σειρές imageRUNNER 1100 και imageRUNNER 1700, οι οποίες διευρύνουν την παρουσία της εταιρείας στην αγορά των προϊόντων A4 και αποτελούνται από ένα χαρτοφυλάκιο συστημάτων που καλύπτει τις ποικίλες ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Με καινούργιες δυνατότητες τα μοντέλα της σειράς imageRUNNER 1700 παρέχουν ταχύτητες εκτύπωσης 30, 40 και 50 σελ./λεπτό. Επιπλέον, η σειρά imageRUNNER 1700 διαθέτει προηγμένο, διαδραστικό περιβάλλον χειρισμού μέσω οθόνης αφής, παρόμοιο με αυτό άλλων συστημάτων Canon που υποστηρίζουν την πλατφόρμα MEAP. Προαιρετικά, η σειρά imageRUNNER 1700 παρέχει δυνατότητα επέκτασης με τη μονάδα τελικής επεξεργασίας μικρού μεγέθους.Η σειρά imageRUNNER 1100 περιλαμβάνει τρία αποδοτικά μοντέλα μικρών διαστάσεων με ταχύτητα εκτύπωσης 33 σελ./λεπτό, τα οποία είναι ιδανικά για οικιακά γραφεία αλλά και μικρές ομάδες εργασίας με μικρότερους όγκους παραγωγής εκτυπώσεων. Η σειρά imageRUNNER 1100 προσφέρει στάνταρ εκτύπωση διπλής όψης και προαιρετική υποστήριξη Wi-Fi.

Οι δύο σειρές προσφέρουν ενσωματωμένη συμβατότητα με τη λύση uniFLOW, η οποία παρέχει δυνατότητες επιλογής Κέντρων Κόστους και δημιουργίας αναφορών για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των εξόδων.

Επιπλέον, οι νέες σειρές είναι συμβατές με τις λύσεις eMaintenance και iWMC (iW Management Console) της Canon, προσφέροντας στους παρόχους υπηρεσιών και στους διαχειριστές εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες απόδοσης της συσκευής σε πραγματικό χρόνο. Με τον τρόπο αυτό, επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας και τη μείωση του κόστους χρήσης.

Η κα Ειρήνη Λουίζου, Product Manager των Ασπρόμαυρων Λύσεων Γραφείου της Intersys S.A., δηλώνει “ Με τις νέες σειρές imageRUNNER 1700 και 1100 εισερχόμαστε σε έναν νέο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα, αυτόν των συσκευών υψηλής ταχύτητας, προσφέροντας στους πελάτες μας έξι γρήγορα και αξιόπιστα συστήματα με πληθώρα χαρακτηριστικών.


Τα συστήματα αυτά είναι ιδανικά για οικιακά γραφεία, μικρές και πολυάσχολες ομάδες εργασίας, καθώς και για τμήματα μεγάλων οργανισμών, που αναζητούν τρόπους για την αύξηση της παραγωγικότητάς τους και μείωση του κόστους χρήσης, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών των εγγράφων κατά την εκτύπωση.”

Οι σειρές imageRUNNER 1100 και 1700 είναι άμεσα διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC