Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Η Virtual Trip χορηγός στο 13ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών InfoCom World

Το Επιχειρηματικό Οικοσύστημα Virtual Trip, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο 13ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών InfoCom World με θέμα «Ψηφιακή Ελλάδα: Η επόμενη μέρα της κρίσης»».


Η συμμετοχή θα εστιαστεί στην προώθηση της πλατφόρμας e-Learning "eFront", των παιχνιδιών κοινωνικής δικτύωσης της “Abzorba Games” καθώς και του λογισμικού Ενοποιημένων Επικοινωνιών "SOLO Gateway".

Εστιάζοντας στις ανάγκες και στις ανησυχίες της αγοράς, αλλά και στις προκλήσεις της εποχής, φέτος η οργανωτική επιτροπή του 13ου InfoCom World επέλεξε ως κεντρικό άξονα του Συνεδρίου το θέμα «Ψηφιακή Ελλάδα: Η επόμενη μέρα της κρίσης».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δημήτριος Τσίγκος, Διευθύνων Σύμβουλος του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος Virtual Trip και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών (YES -European Confederation of Young Entrepreneurs) συμμετέχει ως ομιλητής στην ενότητα με θέμα "Κανονιστικό και Επενδυτικό περιβάλλον στη ψηφιακή Ελλάδα", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 15:00- 17:00.

Σημειώνεται ότι το 13o Info-ComWorld θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.Επιπλέον, η Virtual Trip Ltd, μέλος του ομώνυμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος, ήταν χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου Serious Games Showcase & Best Practices 2011, στα πλαίσια του 5ου Ευρωπαϊκού Επιστημονικού Συνεδρίου Μάθησης Βασισμένης σε Ψηφιακά Παιχνίδια – 5th European Conference on Games-Based Learning (ECGBL 2011), το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2011 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και το οποίο ήταν υπό την αιγίδα του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών.


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC