Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Η Forthnet υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Huawei

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων που επιβεβαιώνουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη και το υψηλό επίπεδο συνεργασίας του Ομίλου Forthnet, με τον κινεζικό κολοσσό τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, Huawei Technologies, προχώρησαν τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου, οι ηγεσίες των δύο ομίλων, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Κινεζικής Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, κ. Jia Qinglin, στην Αθήνα.


Η υπογραφή των συμβάσεων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Intercontinental, παρουσία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρου Πάγκαλου και του Υπουργού Ανάπτυξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, καθώς η τελετή υπογραφής συμβάσεων είχε επίσημο διακρατικό χαρακτήρα και τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνοκινεζικού εμπορικού επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος και ο Κ. Gi Ping, Executive Vice President της HuaweiTechnologies Ltd., υπέγραψαν συμφωνία για τα παρακάτω δύο project:

- ADSL CPE Project (αφορά σε τερματικό εξοπλισμό router).
- WDM Project (αφορά στο δίκτυο οπτικών ινών).
Οι εν λόγω συμφωνίες, αποτελούν το επιστέγασμα της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς ο Όμιλος Forthnet σχεδιάζει και επιλέγει με τα, πλέον, αυστηρά οικονομοτεχνικά κριτήρια τις, πλέον, ενδεδειγμένες τεχνολογικές λύσεις για την ανάπτυξη του δικτύου του.


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC