Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Canon imageFORMULA DR-M160: ο ισχυρότερος σαρωτής μικρών διαστάσεων

H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη διάθεση του σαρωτή imageFORMULA DR-M160, του ισχυρότερου επιτραπέζιου σαρωτή μικρών διαστάσεων που δημιούργησε ποτέ η Canon.

Ο σαρωτής εγγράφων imageFORMULA DR-M160 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να γίνουν πιο παραγωγικοί, χάρη στην εντυπωσιακή ταχύτητα σάρωσης διπλής όψης που φτάνει τις 120 εικόνες ανά λεπτό με ανάλυση 300dpi.

Αυτό τον καθιστά ιδανικό για επαγγελματικά περιβάλλοντα με αυξημένες ανάγκες μαζικής σάρωσης εντύπων που χρειάζονται μια λύση επεξεργασίας εγγράφων για γρήγορη εξαγωγή δεδομένων με μεγάλη ακρίβεια.

Η στιβαρή κατασκευή του imageFORMULA DR-M160 περιλαμβάνει ενισχυμένους κυλίνδρους τροφοδοσίας και σύστημα κίνησης του χαρτιού επαγγελματικού επιπέδου. Τα χαρακτηριστικά αυτά συμβάλλουν στην αξιοπιστία για την διεκπεραίωση εργασιών μεγάλου όγκου σε περιόδους με μεγάλο φόρτο. Χάρη στον τροφοδότη εγγράφων με χωρητικότητα 60 φύλλων που παρέχει αξιόπιστο διαχωρισμό του χαρτιού, η μαζική σάρωση δεσμίδων με έγγραφα διαφορετικών μεγεθών είναι εύκολη υπόθεση, χωρίς να θυσιάζεται η ακρίβεια.

Ο imageFORMULA DR-M160 είναι εξαιρετικά ευέλικτος και κατάλληλος για πληθώρα επαγγελματικών εφαρμογών. Έχει δυνατότητα σάρωσης μεγάλης ποικιλίας τύπων εγγράφων – όπως φύλλα μεγάλου ή μικρού πάχους, ανάγλυφες κάρτες και έγγραφα μήκους έως 3 μέτρα.

Για χρήση χωρίς προβλήματα, ο imageFORMULA DR-M160 διαθέτει μια έξυπνη λειτουργία επανάληψης της προσπάθειας διαχωρισμού φύλλων. Όταν ο σαρωτής ανιχνεύσει τροφοδοσία περισσότερων από ένα φύλλα μαζί, αυτή η λειτουργία επιστρέφει αυτόματα τα έγγραφα στο δίσκο εισόδου, για επανάληψη της διαδικασίας σάρωσης.

Επιπλέον, το πλήκτρο παράκαμψης διπλής τροφοδοσίας επιτρέπει στο χειριστή να αγνοήσει το συμβάν διπλής τροφοδοσίας και να συνεχίσει τη σάρωση – για παράδειγμα, κατά τη σάρωση ενός φακέλου.Η συσκευή συνοδεύεται από μια ομάδα επαγγελματικών εφαρμογών λογισμικού* που παρέχουν ισχυρά εργαλεία για την επεξεργασία των εγγράφων, άμεση διασύνδεση με διακομιστές SharePoint και δυνατότητα αποθήκευσης αρχείων σε μορφή PDF-A για μακροπρόθεσμη αρχειοθέτηση.

*Το πλήρες παρεχόμενο πακέτο λογισμικού περιλαμβάνει: CaptureOnTouch, CapturePerfect 3.1, eCopy PDF Pro Office, πρόγραμμα οδήγησης Kofax VRS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC