Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμα τα Windows Phone 7.5 "Mango"

Πριν από ένα σχεδόν χρόνο η Microsoft ξεκίνησε την επιστροφή της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Και παρά τις πολλές αλλαγές και την μεγάλη διαφημιστική προβολή του νέου της λειτουργικού για smartphones, των Windows Phone 7, δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στην Google και στην Apple.Τώρα ήρθε η ώρα να ξαναπροσπαθήσει ξανά. Ανακοινώνοντας χθες το μεγάλο update για το λειτουργικό της, τα Windows Phone 7.5 "Mango". Το αργότερο έως το τέλος Οκτωβρίου αυτό θα διατίθεται δωρεάν για όλες τις Windows Phone συσκευές.

Η νέα έκδοση διαθέτει παραπάνω από 500 νέες λειτουργίες. Μεταξύ αυτών και ο Internet Explorer 9 με την υποστήριξη της HTML5. Κάποιοι άλλοι νεωτερισμοί έρχονται να υποστηρίξουν λειτουργίες που διαθέτει ήδη ο ανταγωνισμός, όπως το multitasking για εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Στους νεωτερισμούς ανήκει και η δυνατότητα ομαδοποίησης των επαφών, ώστε να μπορείτε να στέλνετε ομαδικά SMS, emails ή και μηνύματα, όπως και η ενσωμάτωση του Twitter και του LinkedIn στις επαφές.

Επιπλέον το Mango υποστηρίζει το Internet Sharing, όπως το ονομάζει η Microsoft, επιτρέποντας στο κινητό να παίξει το ρόλο του WLAN hotspot για τη σύνδεση στο Internet ενός PC ή ενός notebook.

Mαζί με το «Mango» η Microsoft φέρνει και μια ανακαινισμένη έκδοση του «Windows Phone Web Marketplace», το οποίο προσφέρει παραπάνω από 300.000 apps. Στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και από το PC σας.


© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC