Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα Windows 8;

Πότε θα δούμε τα Windows 8 στα ράφια των καταστημάτων; Ενδεχόμενα το φθινόπωρο του 2012. Αυτή η ημερομηνία δείχνει αρκετά ρεαλιστική. Αν η Microsoft τηρήσει το ίδιο χρονοδιάγραμμα όπως στις προηγούμενες εκδόσεις, τότε θα δούμε τα Windows 8 να παραδίδονται στο κοινό τον Οκτώβριο του 2012.Προς το παρόν τα Windows 8 ακολουθούν τα ίδια στάδια όπως είχε γίνει με τα Windows 7. Μετά τη διάθεση μιας πρώτης Developer Preview στη διάσκεψη BUILD, το επόμενο ορόσημο για το νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι η έκδοση beta.

Κάτι που μπορεί να γίνει στην έκθεση CES (Consumer Electronics Show) του Λας Βογκάς (διεξάγεται το χρονικό διάστημα 10-13 Ιανουαρίου 2012). Η έκδοση beta των Windows 7 είχε κυκλοφορήσει στην CES 2009.

Αν η ιστορία επαναληφθεί θα δούμε τα Windows 8 Release Candidate το Μάιο του 2012 (τα Windows 7 RC είχαν σκάσει μύτη στις 5 Μαΐου 2009). Έτσι τα Windows 8 αναμένεται να μπουν στα καταστήματα τον Οκτώβριο του 2012 – αν δεν υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις που θα μετέτεθαν για αργότερα το λανσάρισμα τους.
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC