Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Vodafone: Μάζεψε τους συμμαθητές σου και κέρδισε ένα reunion

H Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν σε επαφή με τους παλιούς συμμαθητές τους και να κερδίσουν το Reunion της τάξης τους, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, μέσα από ένα μοναδικό διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook.
Μπαίνοντας απλά στη σελίδα Vodafone Greece στο facebook και στην εφαρμογή “My Reunion”, μπορούν όλοι να οργανώσουν εύκολα και γρήγορα το δικό τους Reunion και να καλέσουν όσους περισσότερους συμμαθητές τους μπορούν. To μεγαλύτερο group κερδίζει τη διοργάνωση του πάρτι του εντελώς δωρεάν.

Επιπλέον, η εφαρμογή “My Reunion” αποτελεί ένα μοναδικό και εύχρηστο εργαλείο που βοηθά όλους τους χρήστες της να μη χάνουν την επαφή με τους παλιούς συμμαθητές τους, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να τους αναζητήσουν στο facebook και να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσα από το wall του Group που δημιουργείται.

Έτσι, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, μπορούν όλοι να ξαναβρούν τους παλιούς τους φίλους και να θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές που πέρασαν στα θρανία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.MyReunion.gr.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC