Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Φοιτη-tips

Έχεις τελειώσει πρόσφατα το Πανεπιστήμιο και αναπολείς τη φοιτητική περίοδο σαν μία από τις καλύτερες στη ζωή σου; Έφτασες πλέον στα τελευταία έτη και γνωρίζεις πια τα κατατόπια; Μπορείς να βοηθήσεις να γίνει η ζωή ενός νέου φοιτητή καλύτερη κι ευκολότερη; Δώσε τα “φώτα” σου και κέρδισε καταπληκτικά φοιτητικά δώρα από τη Nokia και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.Κάνοντας like στη σελίδα της Nokia Ελλάδας στο Facebook, μπορείς κι εσύ να ανεβάσεις το δικό σου φοιτη-tip και να καλέσεις τους φίλους σου να το ψηφίσουν. Με τον κωδικό που θα σου δοθεί από τη σελίδα της Nokia, μπορείς να επισκεφθείς την ειδική εφαρμογή στη σελίδα του Γερμανού και να μάθεις αμέσως αν έχεις κερδίσει κάποιο δώρο.

Στο τέλος του διαγωνισμού, που ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου 2011, το post με τα περισσότερα likes κερδίζει ένα ταξίδι για δύο άτομα σε όποιο προορισμό επιθυμεί ο νικητής.

Μεταξύ των υπόλοιπων δώρων περιλαμβάνονται δύο Digital Rooms (3D HOME CINEMA, 3D Blu-Ray Disc Playback, LG TV 42'' 3D LED Plus LCD, i-pad), 30 πακέτα εκτυπωτή και laptop HP καθώς και πάνω από 1000 USB Nokia 4GB. Ο διαγωνισμός είναι ενεργός από τις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο Dharmesh Goshalia, επικεφαλής της Nokia σε Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε σχετικά με το διαγωνισμό: «Με την είσοδο στο πανεπιστήμιο, οι φοιτητές πρέπει να προετοιμαστούν για έναν ολοκαίνουργιο κόσμο. Η Nokia θέλει να τους βοηθήσει να αποκομίσουν όσα περισσότερα μπορούν από αυτή τη νέα τους περιπέτεια. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως οι πλέον κατάλληλοι να συνεισφέρουν σ’ αυτό είναι οι ήδη ενεργοί φοιτητές. Μέσω του διαγωνισμού της Nokia οι πιο έμπειροι φοιτητές, βοηθούν τους νεότερους και μπορούν να ανταμειφθούν με πολλά φοιτητικά δώρα από τη Nokia και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ».ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
SYNC ME @ SYNC